Hitta.se

IVT Värmepumpar

i Tranås

Org.nr. 556262-9062

Hjälmarydsvägen 8 Karta

Leveransadress

Box 1012
573 28 Tranås

Om IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är verksam inom tillverkning av maskiner och apparater för kyla och ventilation utom för hushåll och hade totalt 704 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 176 personer sedan 2021 då det jobbade 528 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1985. IVT Värmepumpar omsatte 3 717 287 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

1.9
8 omdömen
D

David S.

för 4 veckor sedan

IVT, ett KATASTROF företag, i 16 månader har jag försökt o få ordning på min nya pump,INGET händer dom bara håller sig undan, Oerhört Dåliga service tekniker, O framförallt att dom inte hör av sig. EXTREMT stor varning För IVT, O läser man recensioner på nätet är jag inte ensam. Fruktansvärt dåliga produkter, Dålig Service, o Absolut ingen uppföljning från IVT Tranås, Dom bara gömmer sig, SÅ AKTA er, för IVT, om ni önskar värme, för det kan dom INTE Leverera.

Läs mer...
Å

Åke W.

för 2 månader sedan

Ang. GEO 616 istallerad sept 2023: Ofullständig och svårläst manual. Omöjligt att avläsa om pumpen vid ett visst tillfälle använder eltillägg eller inte. Förfrågan till IVT kundchat ej besvarad efter 2 månader. Mail direkt till IVT ej besvarat efter 2 mån. Telefonkontakt till Bosch/IVT hänvisas till kundtjänsten som har telefontid fyra dagar senare. Omöjligt att få tala med IVT-tekniker trots att ovanstående problem påtalats. Slutsats: bra produkt men undermålig kundservice. Åke Wennmalm Djursholm

Läs mer...
P

Per M.

för 3 månader sedan

Katastrof redan från början och en chock så mycket okunskap det finns bland deras installatörer/reparatörer. Har man ett äldre hus typ från 20 och 30 talet med dåtidens isoleringskrav kommer du som kund bli besviken. GEO serien är konstruerad att prioritera varmvatten! Läs det en gång till. För kommersiella fastigheter, flerfamiljshus etc är däremot deras värmepumpar konstruerade att prioritera värme., så varför ska vi villaägare få en pump som inte fungerar. Jag har inte sparat in någonting på elförbrukningen jämfört med min Thermia 105 Classic, en på/av pump ftån 2001. IVTs inverterpumpar sägs vara konstruerade med stöd av branschfolk vilket förklarar varför den är fullspäckad med en massa onödigt lull lull. IVT säljer på långa garantier men GEO serien är full av barnsjukdomar och inte på långa håll levererar vad pratglada säljare utlovar.

Läs mer...
P

Pål O.

för mer än 6 månader sedan

Efter två år fortfarande bekymmer och den utlovade minskningen i energiförbrukning visade sig bli en ökning med > 20%. Dessutom nästintill omöjliga att få tag på och hänvisar bara till sina teoretiska beräkningar även då empiriska data talar ett annat språk.

Läs mer...
J

Jörgen L.

för mer än ett år sedan

En katastrof från början till slut, både pannan och installatör. Pinsamt!!!

A

Annika J.

för mer än ett år sedan

Jag hade en IVT Greenline 1990-2014. Efter det en IVT pump för Bergvärme. Sen januari 2014 har den funkat bra, men tyvärr gick en cirkulationspump sönder i juni och två slangar fick bytas -fulla m grus trots service varje/vartannat år. Är ändå nöjd med värmen som är jämn och fin.

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Hjälmarydsvägen 8, 573 38 Tranås

IVT Värmepumpar har verksamhet på Hjälmarydsvägen 8, Tranås. 

IVT Värmepumpar har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Tranåskontoret är IVT Fastighet & Värmepumpar i Sollentuna.

IVT Värmepumpar gick med vinst (2022)

IVT Värmepumpar gick med vinst, 64 569 000 kr. IVT Värmepumpar ökade sin omsättning med 34,67% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 704 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bosch Thermoteknik AB:

Bolaget skall bedriva handel, fabriksrörelse och konsultverksamhet inom områdena kyla, värme, styr- och reglerteknik, energibesparing, arbetsmiljö, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bosch Thermoteknik AB

Organisationsnummer:

556262-9062

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Robert Bosch AB

VD:

Markus Huber

Bolaget registrerat:

1985-11-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

28250 - Tillverkning av maskiner och apparater för kyla och ventilation utom för hushåll

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0140-38 43 00