facebook_pixelHerrögatan 3H Jämtlands Län, Sveg - hitta.se
Hitta.se

Herrögatan 3H

842 32 Sveg, Härjedalen Jämtlands Län

Adress i Sveg i Sveg i Jämtlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Herrögatan 3H.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1990

Fastigheten på Herrögatan 3H är ett flerfamiljshus byggt 1990.

Bolån i Sveg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sveg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sveg

Boendemiljön i Sveg

Boendemiljön i Sveg

I området kring Herrögatan 3 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (32%).

Wikipediafoton från närområdet

Sveg
Svegs köping
Svegs distrikt
Svegs kommun

Människorna i Sveg

Människorna i Sveg

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Sveg bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Härjedalens kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (47%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 652 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 654 373 kronor i lån.

-28%

Här i Härjedalen betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Herrögatan 3H gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,47% (0,82)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,912% (0,74)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Sveg

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 5 614 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 4 574 kr/m2 och går upp med 24.15 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

106 meter från adressen ligger Getingen Barnskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Ljusnegatan 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Hotell & Restaurang Mysoxen och Restaurang Björnen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (292 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (258 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sveg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 06:53

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En viltolycka anmäldes strax efter klockan halv sex på morgonen. Den inträffade i Vemdalen, Härjedalen kommun, och ett fordon och ett rådjur var inblandade. Olyckan resulterade inte i personskador. Djuret dog däremot och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 11:10

Trafikolycka i Ytterhogdal.

Olyckan har inträffat i korsningen Ångevägen/Hogdalsvägen. Enligt initiala uppgifter är två personbilar inblandade. Polis kallas till platsen. Uppdaterad 12:41 Polis återkallades och har inte åkt till olycksplatsen.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 07:01

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 02:18 Misshandel, Härjedalen Polis beordras till en adress i Björnrike med anledning av bråk. Enligt initiala uppgifter ska en man ha misshandlat en annan man. Det finns inga uppgifter om personskador. Anmälan ska upprättas. Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
43%
SverigeSveg

Brott jämfört med riket