facebook_pixelJärfälla Bygg & Köksrenovering - Hindervägen 8, Järfälla | hitta.se
Hitta.se
måndag08:00 - 17:00
tisdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 17:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 17:00
lördagStängt
söndagStängt
Föreslå ändringar

Om Järfälla Bygg & Köksrenovering

Är det dags att göra om i köket? Vi på Järfälla Bygg och Köksrenovering står gärna till tjänst med köksrenoveringar i alla dess former. Hela köket, eller bara delar av det som exempelvis:

- Bänkskivebyte

- Nytt kakel

- Nytt golv

- Nytt innertak

- Ommålning

Vi samarbetar med erfarna och pålitliga underentreprenörer inom vvs, el, plattsättning, badrumsrenovering, våtrum samt målning.

Järfälla Bygg & Köksrenovering har 5.0 i betyg!

Järfälla Bygg & Köksrenovering har betygsatts av 20 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

20 betyg. 10 kommentarer

KATARINA BAHRAMI

för 3 veckor sedan

Rekommenderar varmt! Är jätte nöjd!! 🙂

Carl Johan Hilding Karlsson

för en månad sedan

Vi hade väldigt bra erfarenhet av Micael och hans team när de byggde vårt kök. Seriösa, effektiva och bra kommunikation.

SVEN OLA JOHANSSON

för 2 månader sedan

Micke och hans handplockade hjälphantverkare fixade smidigt ett komplett toppenkök till oss. Vi hade också en bra dialog under hela arbetet. Supernöjda. STORT TACK. Ola och Anette

Niclas Jorbrink

för 3 månader sedan

Vi gav JBKR helhetsansvar med vårt nya kök. Vi är helt nöjda med utfört arbete. De underleverantörer, för el, vvs och målning som JBKR använde, var alla trevliga och förtroendeingivande. Arbetet utfördes under utlovad tid. Fakturan var väl specificerad och inga delar hade underskattats i förhand. Dvs det fanns inga negativa överraskningar i slutfakturan. Jag rekommenderar Micael Lindgren och JBKR. /Niclas J.

Elisabet Tsirakoglou

för 3 månader sedan

Hej Micael,  Vill börja med att tacka dig och JBKR för ett jätte fint och väl utfört arbete. Jag är så himla nöjd med resultatet. Bra jobbat! Stort till dig Micke & alla medhjälpare du har kallat in för detta uppdrag.  Tack till er Micke som gjorde ett grymt bra jobb med allt från rivning till uppsättning av köket, era snabba åtgärder på problem som uppstod längs vägen. Proffsigt jobb och vilken förändring!! Vart så fint!  Tack till elektrikern som bl.a ordnade nya fina spottar & dimmer, coolt.  Tack till plattsättarens fina resultat & lösningen med korta utbuktande väggen, som fick raka väggar, så snyggt! Tack till Kallhälls Rot & VVS System för det snabba inhoppet, skönt att få igång allt. Bra jobbat! Tack till målaren från Pingeres Måleri för snabba arbetet, vart så vitt & fräscht i väggar & tak. Så otroligt nöjd och tacksam för allt!  Proffsig personal, toppen kommunikation rakt igenom, skickligt utförande, höll alltid tiden och alltid med ett trevligt bemötande. Ni är utan tvekan det självklara valet om renoveringsbehov skulle inträffa igen!

Sven-Olov Rosén

för 6 månader sedan

Vi fick ett Epoqkök monterat på ett mycket noggrannt och professionellt sätt. Våra kontakter skedde på ett enkelt och trevligt sätt. Några smärre fel rättades till utan extra kostnad. Vi fick också hjälp med att utföra andra renoveringar med hjälp av samma duktiga gäng med bygg, målning rör och el

Peter Bergvall

för mer än 6 månader sedan

Nytt kök som dom fixade på utsatt tid.Väldigt trevliga och en bra dialog mellan oss. Fick några luckor som var fel mått på av Epoqekök men dom kom tillbaka och löste problemet utan extra kostnad för mig! Kan verkligen rekommendera firman.

Lasse J

för mer än 6 månader sedan

Mycket noggranna och professionella. Ett bra jobb. Rekommenderar gärna hela gänget.

Annelie Peterson

för mer än 6 månader sedan

Vi kan varmt rekommendera JBK som vi anlitat för vårt nya kök. Effektiva, proffsiga och mycket bra att ha att göra med.

Robert Johansson

för mer än 6 månader sedan

Vi har anlitat JBK för att bygga ett nytt kök och har inte annat än lovord att dela ut. Proffsigt och prisvärt. Sedan skadar det inte att de är väldigt trevliga också. Mycket bra att ha att göra med.

Karta och andra adresser

Hindervägen 8, 177 39 Järfälla

Järfälla Bygg & Köksrenovering har verksamhet på Hindervägen 8, Järfälla. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-824 39 14