facebook_pixelMulserydsvägen 6 Jönköpings Län, Bottnaryd - hitta.se
Hitta.se

Mulserydsvägen 6

565 97 Bottnaryd, Jönköping Jönköpings Län

Adress i Mulseryd i Bottnaryd i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mulserydsvägen 6.

Hitta hit

En villa byggd 1977

På adressen finns en villa byggd 1977. Huset är 154 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Mulseryd.

Bolån i Bottnaryd - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bottnaryd. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Bottnaryd

Boendemiljön i Mulseryd

Människorna i Mulseryd

Människorna i Mulseryd

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Mulseryd bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 122 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 280 751 kronor i lån.

-30%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Mulserydsvägen 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 167% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+167%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

193 meter från adressen ligger Ryds förskola.

Närmaste grundskola är Ryds skola (193 meter), som är en kommunal skola med ca 57 elever i årskurserna 1-1. Här har 62% av lärarna lärarexamen och det går 30 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (143 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (56 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mulseryd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 07:12

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 31 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 22:17 Polis beordrades till en bostad i området Hovslätt, Jönköping, efter larm om en misshandel i relation. När polis kom till platsen kunde mannen i 30-årsåldern gripas misstänkt för misshandel. Under natten anhölls han också och ärendet är nu åklagarlett. Den drabbade kvinnan, i 25-årsåldern, fördes av polispatrull till sjukhus för kontroll. 01:46 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 26 vid Skeppshult uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. 03:52 Polis larmades till Ljungarum, Jönköping, med anledning av ett pågående inbrott inne på en logistikcentral. Några gärningspersoner ska ha brutit sig in via ett fönster, stulit en lastbil och sedan försvunnit från platsen. Flera polispatruller och hundpatrull har letat efter gärningspersonerna men i nuläget har ingen frihetsberövats. Lastbilen hittades tom några kilometer från logistikcentralen. Det är ännu oklart vad som stulits. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 04:57

Minibuss och lastbil i kollision på E4:an.

15:56 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Torsvik, Jönköping, efter larm om en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil och en minibuss vara inblandade i olyckan.  15:58 Polispatrull på plats. 18:24 Det visade sig att det var tre fordon inblandade i olyckan. En lastbilschaufför fick problem med sin lastbil på E4:an och stannade till. Minibussen som låg bakom fick då bromsa in och kunde inte byta fil på grund av mycket trafik i omkörningsfilen. Bakom minibussen fanns en till lastbil som inte lyckades stanna helt och körde på minibussen bakifrån. Ingen person ska ha skadats i samband med olyckan. Polispatrull kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Chauffören av den första lastbilen, en man i 35-årsåldern, fick dock en böteslapp för att ha försökt backa på motorvägen.

Brand

Rapporterat måndagen den 23 november kl 07:01

Larm om bostadsbrand utanför Jönköping.

18.40 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad på Flahultsringen, Norrahammar, med anledning av en brand. Enligt initiala uppgifter ska branden ha startat i en kastrull. 19.33 Rökutvecklingen ska ha uppstått i samband med matlagning. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeMulseryd

Brott jämfört med riket