facebook_pixelKärnmakargatan 1 Jönköpings län, Bruzaholm - hitta.se

Kärnmakargatan 1

575 99 Bruzaholm, Eksjö Jönköpings län

Adress i Ingatorp i Bruzaholm i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kärnmakargatan 1.

Hitta hit

En villa byggd 1970

På adressen finns en villa byggd 1970. Huset är 82 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Bruzaholm.

Värderingen är 6 463 kr/m²

Villan på Kärnmakargatan 1 värderas till ca 530 000 kr (6 463 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

530 000 kr

Bolån i Bruzaholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bruzaholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Bruzaholm

Tomten är ca 928 kvadratmeter

Tomten, KÅLLSTORP 2:73, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KÅLLSTORP 2:73 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ingatorp

Boendemiljön i Ingatorp

Området kring Kärnmakargatan 1 består till 25% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Stuveryd och Bengtsgården
Bruzaholm

Människorna i Ingatorp

Människorna i Ingatorp

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Ingatorp bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 68 år, vilket är högre än medelåldern i Eksjös kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (66%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 22% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 40%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 043 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 944 857 kronor i lån.

-26%

Här i Eksjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kärnmakargatan 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,762% (0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 29,1% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 73% fler röster än riksgenomsnittet.

C+73%

Bilägande

Man kör gärna Honda och Toyota i området.

Honda
Toyota

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

8 429 meter från adressen ligger Hultskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (101 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ingatorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 08:15

Larm om trafikolycka på riksväg 32, Eksjö.

08:09 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 32, i närheten av trafikplats Eksjö norra, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en personbil ha kört av vägen. 09:44 Det rörde sig troligtvis om ett sjukdomsfall. Föraren fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:36

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.18 Polisen fick samtal av en kvinna i Eksjö som hade blivit utsatt för ett bedrägeriförsök. Kvinnan, som är i 80-årsåldern, hade blivit uppringd av en person som bad henne att föra över pengar via sin mobil. Kvinnan blev aldrig av med några pengar, en anmälan om försök till bedrägeri upprättades. 00.07 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. En lätt lastbil och en personbil hade kolliderat. Ingen person skadades i samband med händelsen. Parterna skulle lösa situationen med sina försäkringsbolag. Polisen skrev ingen anmälan i ärendet. 01.46 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad på Gröna vägen, Aneby, med anledning av en brand. Branden hade startat i en ljuslykta. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:51

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan: 23.43 Polisen larmades till Vildparken, Eksjö, med anledning av ett bråk mellan två män som är bekanta med varandra. Polis åkte till platsen. Två män, som båda är i 20-årsåldern, ska ha hamnat i slagsmål med varandra. Männen anmälde varandra. Båda männen misstänks för misshandel samt olaga hot. Männen visade båda tecken på narkotikapåverkan. Ingen behövde föras till sjukhus med ambulans. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeIngatorp

Brott jämfört med riket