facebook_pixelTorsjö Sundstorp 1 Jönköpings Län, Eksjö - hitta.se
Hitta.se

Torsjö Sundstorp 1

575 95 Eksjö, Eksjö Jönköpings Län

Adress i Höreda i Eksjö i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torsjö 1.

Hitta hit

Bolån i Eksjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eksjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Eksjö

Tomten är ca 2963128 kvadratmeter

Tomten, TORSJÖ 3:1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORSJÖ 3:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Höreda

Människorna i Höreda

Människorna i Höreda

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Höreda bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Eksjös kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 807 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 541 372 kronor i lån.

-16%

Här i Eksjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Torsjö 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,762% (0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Kristdemokraterna det största partiet med 20,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 220% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+220%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Toyota i området.

Volvo
Toyota

Bostadsmarknaden i Höreda

i Höreda pågår och planeras det för 17 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Kvarnarp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 483 meter från adressen ligger Sunnanäng Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (18 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Höreda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 06:54

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 22 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits eller omhändertagits. De flesta händelser som har hanterat har varit rutinärenden i form av kontroller av personer och fordon, trafikkontroller och viltolyckor utan personskador. - 04:48 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till riksväg 31 vid Nässjö. En personbil hade kört in i sidoräcket. När polis kom till platsen var bilen tom och det fanns ingen förare kvar på platsen. Polisen sökte från bilen med hundförare med hund men det spåret som hunden fick upp slutade plötsligt tvärt. Det kan tyda på att föraren har blivit upplockad av en bil. Polisen har tagit kontakt med bilägaren som har uppgav att han hade lånat ut bilen till en kompis.  Polisen har varit hemma hos bilägaren som visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Det finns i nuläget inget som styrker att mannen har kört bilen men prover från bilen kommer att jämföras med bilägaren. En utredning om ringa narkotikabrott och smitning från trafikolycka är påbörjad.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 08:15

Larm om trafikolycka på riksväg 32, Eksjö.

08:09 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 32, i närheten av trafikplats Eksjö norra, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en personbil ha kört av vägen. 09:44 Det rörde sig troligtvis om ett sjukdomsfall. Föraren fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:36

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.18 Polisen fick samtal av en kvinna i Eksjö som hade blivit utsatt för ett bedrägeriförsök. Kvinnan, som är i 80-årsåldern, hade blivit uppringd av en person som bad henne att föra över pengar via sin mobil. Kvinnan blev aldrig av med några pengar, en anmälan om försök till bedrägeri upprättades. 00.07 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. En lätt lastbil och en personbil hade kolliderat. Ingen person skadades i samband med händelsen. Parterna skulle lösa situationen med sina försäkringsbolag. Polisen skrev ingen anmälan i ärendet. 01.46 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad på Gröna vägen, Aneby, med anledning av en brand. Branden hade startat i en ljuslykta. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeHöreda

Brott jämfört med riket