facebook_pixelTorsjö Sundstorp 1 Jönköpings Län, Eksjö - hitta.se
Hitta.se

Torsjö Sundstorp 1

575 95 Eksjö, Eksjö Jönköpings Län

Adress i Höreda i Eksjö i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torsjö 1.

Hitta hit

Bolån i Eksjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eksjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Eksjö

Tomten är ca 2963128 kvadratmeter

Tomten, TORSJÖ 3:1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORSJÖ 3:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Höreda

Människorna i Höreda

Människorna i Höreda

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Höreda bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Eksjös kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 807 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 541 372 kronor i lån.

-16%

Här i Eksjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Torsjö 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,762% (0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Kristdemokraterna det största partiet med 20,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 220% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+220%

Bostadsmarknaden i Höreda

i Höreda pågår och planeras det för 40 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 34 objekt till salu i Kvarnarp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 483 meter från adressen ligger Sunnanäng Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (18 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Höreda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Kontroll person/fordon

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 12:49

Bil fastnade på tågspåret.

11:38 Polis larmades till Vetlandavägen i Eksjö med anledning av att en bilist fastnat på tågspåret mellan två bommar. 11:41 Tågledningen har bekräftat tågstopp. 11:49 Bilen har kunnat flyttas från tågspåret och står inte längre farligt till. 13:07 Föraren av bilen, en kvinna i 85-årsåldern, fick en böteslapp för att ha kört mot rött. Körkortet omhändertogs också.

Brand

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 09:44

Larm om brand i en bostad.

09:03 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Storgatan i Hjältevad med anledning av en brand i en bostad. 11:17 Polis har lämnat platsen. En förundersökning gällande mordbrand har inletts. Ingen person ska ha skadats i samband med branden i lägenheten. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under morgondagen. Platsen är avspärrad. Polispatrullen har fotodokumenterat samt hållit förhör.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:00

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 22:12 Polisen larmades till akutmottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö med anledning av att vittnen hade sett en man med ett vapenliknande föremål inne i ett väntrum. Mannen kontrollerades strax utanför akutmottagningen av polis. Vid visitation påträffades en soft air-gun samt ett batongliknande föremål. Mannen är misstänkt för brott mot vapenlagen samt brott mot knivlagen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeHöreda

Brott jämfört med riket