facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Jönköpings Län, Eksjö - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

575 35 Eksjö, Eksjö Jönköpings Län

Adress i Eksjö i Eksjö i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

En villa byggd 1925

På adressen finns en villa byggd 1925. Huset är 205 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Eksjö.

Värderingen är 17 414 kr/m²

Villan på Trädgårdsgatan 22 värderas till ca 3 570 000 kr (17 414 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 570 000 kr

Bolån i Eksjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eksjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Eksjö

Tomten är ca 850 kvadratmeter

Tomten, KAPTENEN 17, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KAPTENEN 17 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Eksjö

Boendemiljön i Eksjö

Området kring Trädgårdsgatan 22 består till 21% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1920- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Smålands husarregemente
Societetshuset i Eksjö
Albert Engström-samlingarna
Krusagården

Människorna i Eksjö

Människorna i Eksjö

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Eksjö bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Eksjös kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 250 kr, vilket är 8% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 650 914 kronor i lån.

+8%

Här i Eksjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,762% (0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 23,7% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+47%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 40 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 15 objekt till salu i Norr

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

769 meter från adressen ligger Stocksnäs Förskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Lokgatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Putte Kock Catering och Pizzeria Via Venetto i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (445 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (284 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eksjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Ordningslagen

Rapporterat lördagen den 15 maj kl 02:24

Polisen har upplöst en allmän sammankomst i Eksjö.

12:46 Polis larmades till centrala Eksjö med anledning av att ett 30-tal personer samlats och uttryckt åksikter gällande den rådande konflikten mellan Israel och Palestina. Polisen värnar om demonstrations- och yttrandefriheten. Samtidigt har vi en rådande pandemi och behöver hantera eventuella opinionsyttringar mot bakgrund av både pandemilagen och ordningslagen.  13:19 Stämningen på platsen har varit god men vakthavande befäl har gjort bedömningen att detta rört sig om en allmän sammankomst på en offentlig plats och utan tillstånd. Därför kommer en anmälan om brott mot ordningslagen skrivas. Då deltagarantalet också överstigit åtta personer har vakthavande befäl fattat beslut om att upplösa sammankomsten enligt rådande pandemilag. 13:49 Sammankomsten har nu avslutats.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 07:07

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De två händelser som sticker utl: 23.03 Polis fick flera samtal om ett större bråk på Brinellgatan i Nässjö. Någon skulle ha blivit slagen och sparkad. När polis kom dit var det mycket folk på platsen, men några av de som hade varit inblandade i bråket hade lämnat i bil. Polispatrullerna försökte få klarhet i vad som hänt. En man i 25-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt inte allvarligt skadad. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. Flera personer ska ha varit delaktiga i misshandeln, som skedde utomhus. I nuläget är ingen gripen. 01.13 Polis larmades till Liljeholmen i Jönköping. Flera personer skulle ha misshandlat två unga män. Gärningsmännen hade sedan lämnat i bil. Misshandeln skedde vid badplatsen nära korsningen Östra Storgatan / Rosenlundsgatan i Jönköping. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att de drabbade ska ha behövt föras till sjukhus. De är båda i 20-årsåldern. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel i två fall.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:59

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:29 Polis larmades till en bostad i Gnosjö med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en annan man. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för misshandel samt olaga hot. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring den drabbade mannens skadeläge. 05:01 Polis larmades till en skola på Hembygdsgatan i Nässjö med anledning av ett inbrott. Polis åkte till platsen för att utreda händelsen. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom att bryta upp ett fönster. I samband med inbrottet ska gärningspersonen, eller gärningspersonerna, på något sätt haft sönder en vattenledning vilket gjort att flera av skolans rum fyllts med vatten. Händelsen rubriceras som grov skadegörelse samt stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brotten. Vad som har stulits är i nuläget oklart. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeEksjö

Brott jämfört med riket