facebook_pixelTegvägen 22 Jönköpings Län, Forsheda - hitta.se

Tegvägen 22

331 71 Forsheda, Värnamo Jönköpings Län

Adress i Forsheda i Forsheda i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tegvägen 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Tegvägen 22 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Forsheda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Forsheda. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Forsheda

Tomten är ca 19355 kvadratmeter

Tomten, FORSHEDA 1:130, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FORSHEDA 1:130 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Forsheda

Människorna i Forsheda

Människorna i Forsheda

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Forsheda bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Värnamos kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 864 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 508 063 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Värnamo

För de som är folkbokförda på Tegvägen 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,52% (-0,13)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,022% (-0,15)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

C+83%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Opel i området.

Suzuki
Opel

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Forsheda

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 078 meter från adressen ligger Fyrklövern Daghem Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Ässet på Brogatan 4.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (395 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (53 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Forsheda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:43

Larm om trafikolycka på riksväg 27 utanför Värnamo.

06.20 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 27 mellan Värnamo och Kärda med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en lastbil ha kört av vägen. Detta ska ha inträffat i riktning mot Värnamo. 07.06 Lastbilen står inte trafikfarligt. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. På samma väg, men mer västerut, inträffade en olycka där två personbilar krockade. Den olyckan uppdateras nedan: 06.46 I närheten av lastbilsolyckan inträffade ytterligare en olycka. Denna gång var det två personbilar som krockade. 07.25 En person har förts till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. 07.40 Polis lämnar platsen. Polisen kommer att utreda olyckan.

Brand

Rapporterat måndagen den 23 november kl 07:30

Larm om industribrand i Värnamo.

19.08 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Gröna gatan i Värnamo med anledning av en brand. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en industribrand. 19.15 Polis på plats. 19.55 Räddningstjänsten arbetar fortfarande med att släcka branden. Orsaken till branden är i nuläget oklar. 20.53 Händelsen rubriceras som mordbrand. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med händelsen.

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:11

Polis kände igen en man som sågs köra bil utan körkort. Mannen misstänks för en rad brott.

16:19 En polispatrull som patrullerade i Bredaryd fick under bilfärden syn på en bil med en manlig förare som de kände igen. Då poliserna visste att föraren saknar körkort ville de stanna och kontrollera bilen och föraren. Innan polisen kunde vända om för att komma ikapp bilen hade den försvunnit. En liten stund senare träffade patrullen på aktuell man gåendes vid hans hemadress i en mindre ort utanför Bredaryd. När polisen kontrollerade mannen blev han aggressiv och patrullen fick spraya honom med pepparspray och belägga honom med handfängsel. Vid kontroll av mannen hittades en kniv som han bar på sig. 16:50 Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för en rad brott: Grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, brott mot knivlagen, och drog-rattfylleri. Mannen omhändertogs för kroppsbesiktning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
64%
SverigeForsheda

Brott jämfört med riket