facebook_pixelVästergatan 19B Jönköpings Län, Gislaved - hitta.se
Hitta.se

Västergatan 19B

332 32 Gislaved, Gislaved Jönköpings Län

Adress i Gislaved i Gislaved i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västergatan 19B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1969

Fastigheten på Västergatan 19B är ett flerfamiljshus byggt 1969.

Bolån i Gislaved - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gislaved. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Gislaved

Boendemiljön i Gislaved

Boendemiljön i Gislaved

I området kring Västergatan 19 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (47%).

Wikipediafoton från närområdet

Hotell Nissastigen
Gislaveds kommun
Gislaveds församling
Gislaved

Människorna i Gislaved

Människorna i Gislaved

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Gislaved bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 34 år, vilket är lägre än medelåldern i Gislaveds kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (4%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 15% har gymnasieutbildning och 28% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 9 327 kr, vilket är 66% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 129 712 kronor i lån.

-66%

Här i Gislaved betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Västergatan 19B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,13% (0,48)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,632% (0,46)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 59,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 109% fler röster än riksgenomsnittet.

S+109%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 11 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

396 meter från adressen ligger Gullviveskolans grundsärskolenhet.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Gislaved på Stinsgatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria & Restaurang Campino och Chili Thai Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (976 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gislaved

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 01:48

Trafikolycka i korsningen Järnvägsgatan - Rosendalsgatan.

13.21 SOS-larm till polisen om trafikolycka i korsningen Järnvägsgatan - Rosendalsgatan i Gnosjö. Enligt uppgifter till SOS ska en mopedist och en bilist ha krockat. en person klagar på smärt i ett knä. 13.22 polisen är på väg till olycksplatsen. 14.40 polisen är klar på platsen och en man i 80-årsåldern är nu misstänkt för vållande till kroppsskada.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 08:15

Man gripen för misshandel av butikspersonal.

18:50 Polis larmades till en matbutik i Gislaved med anledning av en misshandel. Personal i butiken ska ha ertappat en man som försökte stjäla varor och tagit med sig honom till ett kontor. Där ska mannen ha blivit aggressiv mot personal och slagsmål ska ha uppstått. Polis på plats har gripit mannen i 50-årsåldern för misshandel och ringa stöld. Polis har också hållit i vittnesförhör. Målsägande ska inte ha behövt vård av ambulans. 20:41 Efter en del utredningsåtgärder har brottsrubriceringen ändrats till rån i motvärnsfallet.

Försvunnen person

Rapporterat måndagen den 5 april kl 09:24

Försvunnen 11 åring anträffad.

Den 11 åriga pojke som polisen letet efter sedan tidig eftermiddagen är anträffad. Ett tips från allmänheten gjorde att helikopter och hundpatrull kunde skickas till platsen och pojken hittas.  Han var vid god vigör och är sammanförd  med sina föräldrar. VB Magnus Holmström ,  Region Öst

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeGislaved

Brott jämfört med riket