facebook_pixelVästergatan 19B Jönköpings Län, Gislaved - hitta.se
Hitta.se

Västergatan 19B

332 32 Gislaved, Gislaved Jönköpings Län

Adress i Gislaved i Gislaved i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västergatan 19B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1969

Fastigheten på Västergatan 19B är ett flerfamiljshus byggt 1969.

Bolån i Gislaved - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gislaved. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Gislaved

Boendemiljön i Gislaved

Boendemiljön i Gislaved

I området kring Västergatan 19 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (47%).

Wikipediafoton från närområdet

Gislaved
Gislaveds församling
Hotell Nissastigen
Gislaveds kommun

Människorna i Gislaved

Människorna i Gislaved

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Gislaved bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 34 år, vilket är lägre än medelåldern i Gislaveds kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (4%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 15% har gymnasieutbildning och 28% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 9 327 kr, vilket är 66% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 129 712 kronor i lån.

-66%

Här i Gislaved betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Västergatan 19B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,13% (0,48)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,632% (0,46)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 59,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 109% fler röster än riksgenomsnittet.

S+109%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Gislaved

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

131 meter från adressen ligger Trastgårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Gislaved på Stinsgatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria & Restaurang Campino och Chili Thai Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (976 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gislaved

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 09:33

Man ramlade och blödde från ansiktet.

08.18 SOS larmade om en arbetsplatsolycka på ett företag i Gislaved. En man hade ramlat och blödde från ansiktet. 08.26 Polis på plats. Det var en man i 40-årsåldern som drabbades. Han fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Polisen har dokumenterat omständigheterna och tagit uppgifter för en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 06:56

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 24 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut: 01:32 Polis och väktare larmades till ett åkeri i Gnosjö med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. På plats visade det sig att en ruta slagits sönder men i nuläget verkar tjuven/tjuvarna ej ha fått med sig gods. En anmälan om försök till stöld kommer skrivas. Ingen person har frihetsberövats. Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 13 februari kl 08:01

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 46 ärenden som rör Jönköping län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fem personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika, eller i samband med en handräckning. Inga allvarliga brott mot personhar kommit till polisens kännedom. 03:57 Polisen larmades till riksväg 27 vid Anderstorp. En personbil hade krockat med en stolpe. När polisen kom till platsen fanns två personer kvar vid bilen som uppgav att föraren skulle ha lämnat platsen. Polisen fick inte upp några spår från platsen och det gick inte att styrka vem som hade kört bilen. De två personerna som fanns i bilen, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. Kvinnan hade ont i en hand. De misstänks vara påverkade av narkotika och en utredning om ringa narkotikabrott är påbörjad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeGislaved

Brott jämfört med riket