facebook_pixelKalvhagsgatan 13 Jönköpings län, Huskvarna - hitta.se
Hitta.se

Kalvhagsgatan 13

561 49 Huskvarna, Jönköping Jönköpings län

Adress i Huskvarna i Huskvarna i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kalvhagsgatan 13.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1977

Fastigheten på Kalvhagsgatan 13 är ett flerfamiljshus byggt 1977.

Bolån i Huskvarna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huskvarna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

I området kring Kalvhagsgatan 13 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Öxnehaga
Sandagymnasiet
Huskvarna station
Bråneryds kyrkogård

Människorna i Huskvarna

Människorna i Huskvarna

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Huskvarna bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 27% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 732 kr, vilket är 38% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 707 453 kronor i lån.

-38%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Kalvhagsgatan 13 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 55% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+55%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 101 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Huskvarna

Just nu finns det 16 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kalvhagsgatan. Snitthyran är 4 766 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

131 meter från adressen ligger Kalvhagens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Tempo Huskvarna på Hakarpsvägen 65.

Lockas man av restaurangbesök finns Subway och Restaurang Stockmakaren i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 14 minuters gångväg (1456 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (86 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Huskvarna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 04:01

Smitningsolycka mellan bil och buss i Huskvarna.

14:17 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till korsningen Tenhultsvägen/Kraftgatan i Huskvarna med anledning av en trafikolycka. En buss och en personbil hade krockat. Ingen person kom till skada. Bussen var tom på passagerare. Föraren av personbilen lämnade platsen utan att ge sig till känna. En anmälan om smitning från trafikolycka är upprättad. Bussen kunde köras från platsen.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:19

Man gripen - misstänkt för misshandel av kvinna.

17:43 Polis larmades till en lägenhet i Huskvarna med anledning av ett bråk. Väl på plats kunde en man i 30-årsåldern gripas. Han är i nuläget misstänkt för misshandel och skadegörelse. Målsägaren, en kvinna i  30-årsåldern, ska inte ha behövt akutsjukvård för sina skador.

Olaga intrång

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 12:07

Obehörig person på företagsområde.

10.44 en väktare kontaktade polisen med anledning av att en obehörig person hade anträffats inne på ett företagsområde i Huskvarna. Polisen åkte till platsen och identifierade den obehörige mannen som en man i 40-årsåldern. Han misstänks nu för olaga intrång, eftersom han tagit sig in på ett område där han inte har rätt att vistas. Mannen avlägsnades från platsen, men frihetsberövades inte.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeHuskvarna

Brott jämfört med riket