facebook_pixelOxhagsgatan 139 Jönköpings län, Huskvarna - hitta.se
Hitta.se

Oxhagsgatan 139

561 50 Huskvarna, Jönköping Jönköpings län

Adress i Huskvarna i Huskvarna i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Oxhagsgatan 139.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1972

Fastigheten på Oxhagsgatan 139 är ett flerfamiljshus byggt 1972.

Bolån i Huskvarna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huskvarna. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

I området kring Oxhagsgatan 139 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (31%).

Wikipediafoton från närområdet

Österängskyrkan
Öxnehaga
Österängen
Sandagymnasiet

Människorna i Huskvarna

Människorna i Huskvarna

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Huskvarna bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 207 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 863 706 kronor i lån.

-18%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Oxhagsgatan 139 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,0% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 123% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+123%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 216 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Nedre Öxnehaga

Just nu finns det 18 hyreslägenheter att byta till i närheten av Oxhagsgatan. Snitthyran är 7 618 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

213 meter från adressen ligger Oxhagens förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Subway och Cucchini Restaurang & Pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1124 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (163 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Huskvarna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 9 april kl 05:53

Larm om byggnadsbrand i Huskvarna.

17:09 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en byggnadsbrand i Huskvarna, i närheten av länsväg 942. 17:49 Polis är på plats. 19:27 Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med branden. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet genom brand kommer att upprättas.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 07:23

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.51 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har heller fått följa med för provtagning och förhör. 01.31 polisen fick samtal om att en brand hade upptäckts i ett bostadshus i Vetlanda. En privatperson hade upptäckt att det brann på utsidan av hans lägenhetsdörr men han lyckades släcka elden själv. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om mordbrand. Det finns ingen misstänkt. 03.28 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Floragatan i Vetlanda. Räddningstjänsten åkte till platsen och rapporterade att huset var övertänt. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om mordbrand. Efter att räddningstjänsten har slutfört sitt arbete på platsen kommer polisen att spärra av brandplatsen för en kommande kriminalteknsik undersökning. 04.07 SOS-larm till polisen om arbetsplatsolycka på en industriarbetsplats på Vallgatan i Nässjö. Polisen åkte till platsen och det som verkar ha hänt är att en arbetstagare, man i 30-årsåldern ska ha fastnat i ett pallsystem och när han skulle ta sig loss föll han en kortare bit och fastnade mellan två andra föremål varvid ena benet skadades. Mannen har nu smärta i ett knä. Polisen har påbörjat en utredning om arbetsplatsolycka, inledningsvis utan brottsrubricering. 04.12 i samband med en rutinkontroll av en bil i Huskvarna uppstod misstanke om att en passagerare kunde vara drogpåverkad. En man i 40-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör angående misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav och brott mot knivlagen. En man i 55-årsåldern blev misstänkt för brott mot knivlagen med anledning av att han förvarade en yxa i bilen. 05.51 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 40 i Nässjö. Två bilar ska ha krockat. Senare åkte ytterligare en bil i diket på samma plats. Ingen person skadades och det finns ingen misstanke om brott. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 06:47

Man misstänkt för drograttfylleri.

17:46 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Wilhelm Thams väg i Huskvarna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 40-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeHuskvarna

Brott jämfört med riket