facebook_pixelOxhagsgatan 139 Jönköpings län, Huskvarna - hitta.se
Hitta.se

Oxhagsgatan 139

561 50 Huskvarna, Jönköping Jönköpings län

Adress i Huskvarna i Huskvarna i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Oxhagsgatan 139.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1972

Fastigheten på Oxhagsgatan 139 är ett flerfamiljshus byggt 1972.

Bolån i Huskvarna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huskvarna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

I området kring Oxhagsgatan 139 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (31%).

Wikipediafoton från närområdet

Öxnehaga
Huskvarna stad
Bondbergets naturreservat
Sandagymnasiet

Människorna i Huskvarna

Människorna i Huskvarna

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Huskvarna bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 207 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 863 706 kronor i lån.

-18%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Oxhagsgatan 139 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,0% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 123% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+123%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 209 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Huskvarna

Just nu finns det 19 hyreslägenheter att byta till i närheten av Oxhagsgatan. Snitthyran är 3 824 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

213 meter från adressen ligger Oxhagsskolan.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Subway och Cucchini Restaurang & Pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1124 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (163 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Huskvarna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 7 mars kl 08:05

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 38 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Ingen har heller omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 00:40 Polis och hundpatrull larmades till ett företag i Sävsjö med anledning av ett pågående inbrott. Väl på plats söktes området av men ingen misstänkt hittades. En brottsplatsundersökning har genomförts och även vittnesförhör. En anmälan om försök till stöld genom inbrott kommer skrivas. 00:46 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Huskvarnavägen i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en motorcyklist ha kört omkull. Föraren, en man i 45-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Han var då vaken och talbar men i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om misstänkt rattfylleri kommer skrivas och provtagningen ska analyseras. Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolycka utan personskada (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 04:01

Smitningsolycka mellan bil och buss i Huskvarna.

14:17 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till korsningen Tenhultsvägen/Kraftgatan i Huskvarna med anledning av en trafikolycka. En buss och en personbil hade krockat. Ingen person kom till skada. Bussen var tom på passagerare. Föraren av personbilen lämnade platsen utan att ge sig till känna. En anmälan om smitning från trafikolycka är upprättad. Bussen kunde köras från platsen.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:19

Man gripen - misstänkt för misshandel av kvinna.

17:43 Polis larmades till en lägenhet i Huskvarna med anledning av ett bråk. Väl på plats kunde en man i 30-årsåldern gripas. Han är i nuläget misstänkt för misshandel och skadegörelse. Målsägaren, en kvinna i  30-årsåldern, ska inte ha behövt akutsjukvård för sina skador.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeHuskvarna

Brott jämfört med riket