facebook_pixelSikvägen 12 Jönköpings län, Huskvarna - hitta.se
Hitta.se

Sikvägen 12

561 36 Huskvarna, Jönköping Jönköpings län

Adress i Brunstorp i Huskvarna i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sikvägen 12.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2017

Fastigheten på Sikvägen 12 är ett flerfamiljshus byggt 2017.

Snittvärderingen är 35 501 kr/m²

Snittvärderingen på Sikvägen 12 är ca 35 501 kr/m².

Värdera bostad på Sikvägen 12

Evaluation

Värdeindikation

35 501 kr/m2

Bolån i Huskvarna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huskvarna. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Huskvarna

Boendemiljön i Brunstorp

Boendemiljön i Brunstorp

I området kring Sikvägen 12 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1970- och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (108%).

Wikipediafoton från närområdet

Norrängen
Junex
Huskvarna stadsmuseum
Huskvarnabergens naturreservat

Människorna i Brunstorp

Människorna i Brunstorp

Äldre höginkomsttagarfamiljer med äldre barn i villa i förorter kring de större städerna

I Brunstorp bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 42 352 kr, vilket är 56% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 052 007 kronor i lån.

+56%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Sikvägen 12 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 23,9% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 152% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+152%

Bostadsmarknaden i Brunstorp

i Brunstorp pågår och planeras det för 47 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 52 objekt till salu i Sikvägen

Just nu finns det 4 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sikvägen. Snitthyran är 6 826 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

1 086 meter från adressen ligger Norrängens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (98 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (181 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Brunstorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 10 april kl 10:08

Larm om en singelolycka på Regementsgatan i Jönköping.

09:58 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som har inträffat på Regementsgatan i Jönköping. Enligt initiala uppgifter ska en personbil ha kört av vägen. 10:04 Polis på plats. 10:16 Polis har nu lämnat platsen. En person fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. 10:18 Polisen misstänker inget brott i samband händelsen.

Brand

Rapporterat fredagen den 9 april kl 05:53

Larm om byggnadsbrand i Huskvarna.

17:09 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en byggnadsbrand i Huskvarna, i närheten av länsväg 942. 17:49 Polis är på plats. 19:27 Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med branden. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet genom brand kommer att upprättas.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 07:23

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.51 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har heller fått följa med för provtagning och förhör. 01.31 polisen fick samtal om att en brand hade upptäckts i ett bostadshus i Vetlanda. En privatperson hade upptäckt att det brann på utsidan av hans lägenhetsdörr men han lyckades släcka elden själv. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om mordbrand. Det finns ingen misstänkt. 03.28 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Floragatan i Vetlanda. Räddningstjänsten åkte till platsen och rapporterade att huset var övertänt. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om mordbrand. Efter att räddningstjänsten har slutfört sitt arbete på platsen kommer polisen att spärra av brandplatsen för en kommande kriminalteknsik undersökning. 04.07 SOS-larm till polisen om arbetsplatsolycka på en industriarbetsplats på Vallgatan i Nässjö. Polisen åkte till platsen och det som verkar ha hänt är att en arbetstagare, man i 30-årsåldern ska ha fastnat i ett pallsystem och när han skulle ta sig loss föll han en kortare bit och fastnade mellan två andra föremål varvid ena benet skadades. Mannen har nu smärta i ett knä. Polisen har påbörjat en utredning om arbetsplatsolycka, inledningsvis utan brottsrubricering. 04.12 i samband med en rutinkontroll av en bil i Huskvarna uppstod misstanke om att en passagerare kunde vara drogpåverkad. En man i 40-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör angående misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav och brott mot knivlagen. En man i 55-årsåldern blev misstänkt för brott mot knivlagen med anledning av att han förvarade en yxa i bilen. 05.51 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 40 i Nässjö. Två bilar ska ha krockat. Senare åkte ytterligare en bil i diket på samma plats. Ingen person skadades och det finns ingen misstanke om brott. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeBrunstorp

Brott jämfört med riket