facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Jönköpings län, Huskvarna - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

561 31 Huskvarna, Jönköping Jönköpings län

Adress i Huskvarna i Huskvarna i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Huskvarna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huskvarna. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

Boendemiljön i Huskvarna

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (49%).

Wikipediafoton från närområdet

Huskvarna distrikt
Huskvarna stad
Viktoriabyn, Huskvarna
Huskvarna

Människorna i Huskvarna

Människorna i Huskvarna

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Huskvarna bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 70 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, föreningsverksamhet, lösa korsord eller sudoku, teater, energisparande, sjukdomar och sjukvård, hårvård, alternativ hälsovård, miljövårdsfrågor och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 658 kr, vilket är 42% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 548 123 kronor i lån.

-42%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,8% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 100% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+100%

Bostadsmarknaden i Huskvarna

i Huskvarna pågår och planeras det för 108 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Huskvarna

Just nu finns det 12 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 8 138 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

79 meter från adressen ligger Kyrkbackens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Tempo Huskvarna på Hakarpsvägen 65.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Cicki Ma Ma och Tiger's Pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (331 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Mjölkafållan, ligger ca fem minuters gångväg (538 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Huskvarna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 07:18

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. De ärenden som sticker ut: 01.51 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bil på länsväg 953 vid Nässjö. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Vid en husrannsakan i bilen hittades dessutom en kniv vid förardörren, så mannen blev också misstänkt för grovt brott mot knivlagen. Mannen är i 30-årsåldern. 05.18 Väktare kontaktade polisen om ett inbrottslarm. Någon hade krossat en ruta till en kontorslokal på Kungsängsvägen i Jönköping. Polis kom dit. Ingen misstänkt fanns kvar. Någon har brutit upp en dörr, haft sönder ett fönster, och slagit sönder en del inne i lokalen. Det är oklart om någon kan vara stulet. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott. Utöver detta har polisen hanterat trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa, utfört kontroller av personer på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till gripanden, etc.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 06:58

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.49 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan. 00.02 i samband med en rutinmässgi fordons- och förarkontroll i stadsdelen Rosenlund i Jönköping har en man i 25-årsåldern blivit misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs efter det. Förutom denna händelse har polisen hanterat ett antal trafikbrott och viltolyckor utan personskador. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 2 maj kl 01:16

Trafikolycka på länsväg 942

12.22 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 942  vid trafikplats Jära gård där en person anträffats liggande på eller vid vägen. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen. 12.34 polisen är framme på olycksplatsen. En skadad person har anträffats. Förs till sjukhus med ambulans. Polisen håller förhör med vittnen på olycksplatsen. En bilist som varit inblandad i olyckan ska ha lämnat olycksplatsen. 12.53 polisen har träffat på en bil och en förare som misstänks ha varit den som var inblandad i trafikolyckan. Bilen har tagits i beslag och mannen, som är i 55-årsåldern har gripits av polisen, misstänkt för smitning från trafikolycka och vållande till kroppsskada. Vägen där olyckan inträffade är avspärrat för en kriminalteknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeHuskvarna

Brott jämfört med riket