facebook_pixelAndréevägen 43 Jönköpings län, Jönköping - hitta.se
Hitta.se

Andréevägen 43

554 66 Jönköping, Jönköping Jönköpings län

Adress i Vättersnäs i Jönköping i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Andréevägen 43.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1959

Fastigheten på Andréevägen 43 är ett flerfamiljshus byggt 1959.

Snittvärderingen är 28 374 kr/m²

Snittvärderingen på Andréevägen 43 är ca 28 374 kr/m².

Värdera bostad på Andréevägen 43

Evaluation

Värdeindikation

28 374 kr/m2

Bolån i Jönköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Jönköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Jönköping

Boendemiljön i Vättersnäs

Boendemiljön i Vättersnäs

I området kring Andréevägen 43 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (34%).

Wikipediafoton från närområdet

Elmiahallen
Jönköpings konserthus
Sanna kyrka
Vättersnäs

Människorna i Vättersnäs

Människorna i Vättersnäs

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Vättersnäs bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 791 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 021 569 kronor i lån.

-12%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Andréevägen 43 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 93% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+93%

Bostadsmarknaden i Vättersnäs

i Vättersnäs pågår och planeras det för 288 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vättersnäs

Just nu finns det 25 hyreslägenheter att byta till i närheten av Andréevägen. Snitthyran är 4 171 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

210 meter från adressen ligger Birka förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Ekhagsringen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Cucchini Restaurang & Pizzeria och Enkel Restaurang och Catering i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (218 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (323 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vättersnäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:19

Man gripen - misstänkt för misshandel av kvinna.

17:43 Polis larmades till en lägenhet i Huskvarna med anledning av ett bråk. Väl på plats kunde en man i 30-årsåldern gripas. Han är i nuläget misstänkt för misshandel och skadegörelse. Målsägaren, en kvinna i  30-årsåldern, ska inte ha behövt akutsjukvård för sina skador.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 07:06

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, i övrigt har ingen frihetsberövats. 01.16 polisen kallades till en bostad i Sävsjö med anledning av att en kvinna skulle ha utsatts för en våldtäkt. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. Polisen har påbörjat en utredning om våldtäkt, som misstänks ha inträffat i en bostad. Den utsatta kvinnan har haft en relation med den misstänkte gärningsmannen, båda två är i 30-årsåldern. Kvinnan har med hjälp av polisen åkt till sjukhus för undersökning och vård. Den misstänkte mannen anträffades i en annan bostad i Sävsjö där han greps och därefter fördes till polisstationen där han förhördes och sedan beslutade en åklagare om att han skulle anhållas, misstänkt för våldtäkt. 03.31 polisen fick samtal om att en kvinna i 85-årsåldern saknades från sin bostad i stadsdelen Liljeholmen i Jönköping. Kvinnan sågs senast vid 23-tiden. Polisen åkte till den aktuella bostade och påbörjade rutinmässigt informationsinhämtning och även genomsök av närområdet. Under detta arbetet kom plötsligt kvinnan tillbaka till bostaden, lättklädd och nerkyld. Polisen avbröt insatsen och tillkallade en ambulans som förde kvinnan till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott. 06.16 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 195 i Tumbäck, Habo. Polisen åkte till platsen och det visade sig att två lastbilsregistrerade bilar har krockat. en av förarna klagade på smärta i benen. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Brand

Rapporterat onsdagen den 10 februari kl 06:00

Brand på spis vållade utryckning.

17:30 Polisen larmades till Fogdegatan i Jönköping med anledning av en bostadsbrand. Det hade brunnit på spisen men när patrull kom fram till adressen var branden släckt. Ingen person skadades och det finns ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeVättersnäs

Brott jämfört med riket