facebook_pixelRingstigen 6 Jönköpings Län, Jönköping - hitta.se
Hitta.se

Ringstigen 6

555 94 Jönköping, Jönköping Jönköpings Län

En villa byggd 2007

På adressen finns en villa byggd 2007. Huset är 65 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Jönköpings Sofia.

Bolån i Jönköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Jönköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Jönköping

Tomten är ca 1588 kvadratmeter

Tomten, HULUKVARN 1:3, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HULUKVARN 1:3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Jönköpings Sofia

Människorna i Jönköpings Sofia

Människorna i Jönköpings Sofia

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Jönköpings Sofia bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (8%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 42% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 018 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 353 534 kronor i lån.

-8%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Ringstigen 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,5% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+72%

Bilägande

Man kör gärna Hyundai och Toyota i området.

Hyundai
Toyota

Bostadsmarknaden i Jönköpings Sofia

i Jönköpings Sofia pågår och planeras det för 203 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i Samset

Just nu finns det 47 hyreslägenheter att byta till i närheten av ringstigen. Snitthyran är 6 916 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 134 meter från adressen ligger Samsets förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Air inn i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (63 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (52 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Jönköpings Sofia

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån övrigt

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 05:20

Misstänkt för bland annat rån gripen i Jönköping.

13.08. Polisen grep en man i 25 årsåldern på A6 i Jönköping efter att han knuffat på personal och väktare för att ta sig från en butik med bland annat flera byxor som han ska ha tagit på sig under sina egna. Han ska även ha klippt bort ett larm från en jacka han försökt stjäla. Mannen i 25-årsåldern är nu bland annat misstänkt för rån av motvärnsfallet, en brottsrubricering som används när någon stjäl något och sedan sätter sig till motvärn när exempelvis en väktare eller polis ska ta tillbaka det som blivit stulet.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 10:59

På riksväg 40 i Gullered har en bilist kört in i mitträcket.

Olyckan har inträffat i riktning mot Jönköping och det är stor trafikpåverkan men troligen inga personskador. Polis på väg.

Motorfordon, stöld

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 09:15

Stöld ur BMW-bil i Jönköping.

08.24 Polisen beordrades till Safirgatan i Jönköping då inringaren hade upptäckt en stöld ur sin BMW-bil. Bland annat ska ratten och GPS-utrustning ha stulits. En anmälan om stöld upprättades. Råd för att minska risken för stölder: * Parkera bilen på ett upplyst ställe eller i garage. * Komplettera bilen med en godkänd rattkrycka, som ett extra mekaniskt stöldskydd och se till att den täcker krockkudden. Även bilar med key-less system kan kompletteras med godkänd rattkrycka, så att tjuven inte kan köra bilen vid elektronisk nyckelkopiering. * DNA-märk dina bildelar, dekaler medföljer när man köper MärkDNA. Använd dekalerna så det syns att din bil är märkt med MärkDNA. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i området under natten eller morgonen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeJönköpings Sofia

Brott jämfört med riket