facebook_pixelKarlslundsgatan 6A Jönköpings län, Månsarp - hitta.se
Hitta.se

Karlslundsgatan 6A

562 50 Månsarp, Jönköping Jönköpings län

Adress i Månsarp i Månsarp i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Karlslundsgatan 6A.

Hitta hit

En villa byggd 1939

På adressen finns en villa byggd 1939. Huset är 110 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Månsarp.

Bolån i Månsarp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Månsarp. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Månsarp

Tomten är ca 2404 kvadratmeter

Tomten, MÅNSARPS-RENSTORP 1:81, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MÅNSARPS-RENSTORP 1:81 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Månsarp

Människorna i Månsarp

Människorna i Månsarp

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Månsarp bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 42% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 75%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 137 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 460 402 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Karlslundsgatan 6A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 117% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+117%

Bostadsmarknaden i Månsarp

i Månsarp pågår och planeras det för 64 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Taberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 265 meter från adressen ligger Månsarp förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (187 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Månsarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 07:42

Rattfyllerist stoppades i Torsvik.

06.50 samtal till polisen om att en lastbilschaufför kunde misstänkas ha kört berusad i Torsvik, Jönköping. Polisen åkte till platsen för att undersöka saken. 07.25 polisen har varit på platsen och kontrollerat det aktuella ekipaget. Mannen som körde verkar påverkad och får följa med till polisstationen för ytterligare provtagning och förhör. 09.34 den misstänkte är en man i 45-årsåldern och han är nu gripen för grovt rattfylleri.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 07:29

Bilist körde in i trädgårdar i Taberg.

06:39 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Nissanvägen i Taberg, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. En bilist ska ha kört in i flera trädgårdar på Nissanvägen och sedan försvunnit från platsen. 06:49 Initialt ska tre husägare ha blivit drabbade. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 07:03 Flera polispatruller och hundpatrull involverades i ärendet och började söka efter föraren. 07:20 Hundpatrullen har hittat föraren. Mannen har belagts med handfängsel. 07:40 Mannen är i nuläget misstänkt för rattfylleri och har fått följa med polisen för provtagning. Ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma. 08:23 Den aktuella bilen kommer bärgas från platsen. 10:21 Mannen har gripits misstänkt för grovt rattfylleri. Han blåste närmare 2 promille i polisens sållningsinstrument. Mannen är utländsk medborgare och hans identitet har inte fastställts ännu.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 4 april kl 08:08

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot påskdagen har polisen hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits för brott. Nedan följer ett urval av nattens händelser. 21:44 Polisen larmades till Taberg med anledning av ett personrån. En ung man i övre tonåren hade blivit slagen och avtvingad sin mobiltelefon. Rånet inträffade utomhus på Bergslagsvägen. Den unga mannen hade fått en bula men behövde inte akutsjukvård. Polisen har sökt efter gärningspersoner, okända för målsägande, i området men i nuläget finns ingen misstänkt. En utredning om rån är påbörjad. - Vistelseförbudet som gäller vissa platser i Jönköping har efterlevts och inga rapporter om överträdelse är upprättade. Inga större samlingar som har stört den allmänna ordningen har noterats. Polisen har utfört en del kontroller av fordon samt utfärdat 23 ordningsbot för fortkörning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeMånsarp

Brott jämfört med riket