facebook_pixelTabergsvägen 4A Jönköpings län, Månsarp - hitta.se
Hitta.se

Tabergsvägen 4A

562 50 Månsarp, Jönköping Jönköpings län

Adress i Månsarp i Månsarp i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tabergsvägen 4A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1950

Fastigheten på Tabergsvägen 4A är ett flerfamiljshus byggt 1950.

Bolån i Månsarp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Månsarp. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Månsarp

Boendemiljön i Månsarp

Människorna i Månsarp

Människorna i Månsarp

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Månsarp bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 649 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 176 312 kronor i lån.

-13%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Tabergsvägen 4A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 117% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+117%

Bostadsmarknaden i Månsarp

i Månsarp pågår och planeras det för 44 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 23 objekt till salu i Månsarp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 052 meter från adressen ligger Månsarp förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (304 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Månsarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 01:39

Man förd till sjukhus efter arbetsplatsolycka.

08.52 Det kom larm om en arbetsplatsolycka i Norrahammar, Jönköpings kommun. 09.03 Polis på plats. Det var en man i 55-årsåldern som skadades i olyckan, i samband med att ett föremål lossnade från en kranbil som träffade mannen. Han fördes till sjukhus, skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Polisen har dokumenterat omständigheterna och upprättar en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 07:04

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan. Händelser i urval: 01.06 SOS alarm fick samtal om en hög smäll och svart rök från ett garage i Råslätt, Jönköping. Räddningstjänst och polis åkte dit. Fem bilar blev utbrunna och polisen misstänker att branden var anlagd. Polisen dokumenterade omständigheterna och upprättade en anmälan om skadegörelse. 04.20 Det kom larm om inbrott i en matbutik i Skillingaryd, Vaggeryds kommun. Någon hade krossat en ruta vid entrén och stulit tobak. Personen ska ha lämnat i en bil. Polisen sökte efter vittnen och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 05.37 Polisen fick samtal från en person som misstänkte att det pågick inbrott i en källare till ett flerfamiljshus i Hovslätt, Jönköping. Polisen kom dit med ett par patruller och två misstänkta fanns kvar på platsen. De greps, misstänkta för stöld. Det är två män i 35- och 40-årsåldern. De hade ett släp som misstänks vara stulet, med en del gods på. Polisen ska utreda vem som äger godset. Efter förhör kommer åklagare fatta beslut om männen ska anhållas eller släppas på fri fot.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 04:49

Två personbilar inblandade i olycka på E4:an.

15:06 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an vid Torsvik, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två personbilar ha varit inblandade i olyckan, som skett i södergående riktning. 15:34 Det ska vara begränsad framkomlighet på platsen och en bärgare har beställts. Polisens presstjänst har inte fått några uppgifter om eventuella personskador. 16:40 Föraren i den ena bilen, en man i 55-årsåldern, fick en böteslapp för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande bil.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeMånsarp

Brott jämfört med riket