facebook_pixelTunnelgatan 2B Jönköpings Län, Mullsjö - hitta.se

Tunnelgatan 2B

565 33 Mullsjö, Mullsjö Jönköpings Län

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Tunnelgatan 2B är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån i Nykyrka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nykyrka. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i Nykyrka

Boendemiljön i Nykyrka

Boendemiljön i Nykyrka

Området kring Tunnelgatan 2 består till 32% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 70- och 60-talet.

Husen byggda andra halvan sextiotalet och första delen av sjuttiotalet präglas ofta av det så kallade miljonprogrammet som innebar att husen byggdes i en mer enformig arkitektur med mindre fönster. Sextiotalshusen har ofta fasad i tegel, trä eller en kombination av båda materialen. En del hus är byggda i vinkel och har fönsterluckor för utsmyckning.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 4.89%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 2 754 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Trollsjön (Nykyrka socken, Västergötland)
Nykyrka församling, Skara stift
Mullsjö landskommun
Mullsjö kommun

Människorna i Nykyrka

Människorna i Nykyrka

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Nykyrka bor 43% kvinnor och 56% män. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 402 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 286 287 kronor i lån.

-29%

Skatteläget i Mullsjö

För de som är folkbokförda på Tunnelgatan 2B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,84(0,19)

11,26(-0,02)

0,242(0,00)

Summa

33,342(0,17)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 23,7% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 218% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+218%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Citroen i området.

Volvo
Citroen

Bostadsmarknaden i Nykyrka

i Nykyrka pågår och planeras det för 60 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 32 objekt till salu i Mullsjö

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

528 meter från adressen ligger Förskolan Sagotrollet Ekonomisk Förening.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Mullsjö på Kyrkvägen 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Viking i Mullsjö och Hotel Mullsjö i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (325 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (68 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nykyrka

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 20 oktober kl 06:52

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.36 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhäöndertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan. 01.02 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Österängen i Jönköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot en manlig förare i 35-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör. 02.10 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Nässjö uppstod misstanke om brott mot knivlagen på en passagerare i bilen. Kniven togs i beslag och misstänkt är en man i 25-årsåldern. 06.21 SOS-larm till polisen om brand i Habo. Det visade sig senare att inget har brunnit. Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 oktober kl 06:12

Motorcykel och lastbil inblandade.

17:27 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 1828 vid Kammabacken utanför Habo, Jönköping, efter larm om en trafikolycka. Enligt sos-larmet ska en motorcykel och en lastbil ha varit inblandade. 17:35 Polispatrull på plats. Föraren av motorcykeln, en man i 70-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans. Enligt initiala uppgifter ska föraren ha varit vaken och talbar. Föraren i lastbilen, en man i 40-årsåldern, ska enligt initiala uppgifter ha klarat sig oskadd. 18:54 Polispatrull kommer skriva en anmälan om trafikolycka men det är ännu oklart om det finns en brottsmisstanke eller ej.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 oktober kl 05:11

Personbil voltade och hamnade på taket.

16:34 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Bränningeleden i Habo, Jönköping, efter larm om en trafikolycka. Enligt sos-larmet ska flera fordon ha varit inblandade. En personbil ska ha voltat och hamnat på taket. 16:50 Polispatrull på plats och en bärgare har kallats till platsen. Föraren i bilen som voltat, en man i 25-årsåldern, ska ha tagit sig ur. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. 17:03 Föraren av den andra personbilen, en man i 25-årsåldern, har fått en böteslapp för att ej ha iakttagit väjningsplikt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
74%
SverigeNykyrka

Brott jämfört med riket