facebook_pixelGullriket 1 Jönköpings Län, Nässjö - hitta.se

Gullriket 1

571 94 Nässjö, Nässjö Jönköpings Län

Adress i Barkeryd i Nässjö i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gullriket 1.

Hitta hit

Bolån i Nässjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nässjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Nässjö

Boendemiljön i Barkeryd

Människorna i Barkeryd

Människorna i Barkeryd

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Barkeryd bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Nässjös kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 42% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 059 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 956 600 kronor i lån.

-19%

Här i Nässjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Gullriket 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,19% (0,54)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,692% (0,52)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 27,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 152% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+152%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

6 901 meter från adressen ligger Solberga Skola och Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (738 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (77 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Barkeryd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 06:54

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 22 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits eller omhändertagits. De flesta händelser som har hanterat har varit rutinärenden i form av kontroller av personer och fordon, trafikkontroller och viltolyckor utan personskador. - 04:48 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till riksväg 31 vid Nässjö. En personbil hade kört in i sidoräcket. När polis kom till platsen var bilen tom och det fanns ingen förare kvar på platsen. Polisen sökte från bilen med hundförare med hund men det spåret som hunden fick upp slutade plötsligt tvärt. Det kan tyda på att föraren har blivit upplockad av en bil. Polisen har tagit kontakt med bilägaren som har uppgav att han hade lånat ut bilen till en kompis.  Polisen har varit hemma hos bilägaren som visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Det finns i nuläget inget som styrker att mannen har kört bilen men prover från bilen kommer att jämföras med bilägaren. En utredning om ringa narkotikabrott och smitning från trafikolycka är påbörjad.

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 27 november kl 05:36

Efter tips från allmänheten - man misstänkt för rattfylleri.

16:31 Polis larmades till en matbutik i centrala Nässjö efter att allmänheten tipsat om en bilist som först kört konstigt och sedan parkerat vid affären med motorn i gång. När polis kom till platsen uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 09:05

Larm om trafikolycka utanför Forserum, Nässjö.

08.55 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till länsväg 931, Stenslabo, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en buss och en personbil ha kolliderat. 09.04 Totalstopp i trafiken. 09:15 Tre personer ska vara inblandade i olyckan. Initialt har två personer förts med ambulans till sjukhus. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. 09.45 I nuläget är det oklart hur olyckan har gått till. Polisen kommer att utreda olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
49%
SverigeBarkeryd

Brott jämfört med riket