facebook_pixelIsåsa 12 Jönköpings Län, Nässjö - hitta.se
Hitta.se

Isåsa 12

571 93 Nässjö, Nässjö Jönköpings Län

Adress i Nässjö i Nässjö i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Isåsa 12.

Hitta hit

Bolån i Nässjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nässjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nässjö

Boendemiljön i Nässjö

Människorna i Nässjö

Människorna i Nässjö

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Nässjö bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Nässjös kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 333 kr, vilket är 19% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 227 570 kronor i lån.

+19%

Här i Nässjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Isåsa 12 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,19% (0,54)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,692% (0,52)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 87% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+87%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 55 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 28 objekt till salu i Handskeryd

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

3 634 meter från adressen ligger Åkersskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (951 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (55 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nässjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 16 juni kl 09:23

Stöld av verktyg från företag.

07.05 Polisen fick samtal om att det hade skett ett inbrott på ett företag i Nässjö. 08.00 Polis på plats. Någon eller några har brutit upp en dörr till en verkstad och stulit en okänd mängd verktyg. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och tagit uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Brand

Rapporterat måndagen den 14 juni kl 09:44

Brand på balkong.

19.43 SOS-larm till polisen om brand påKyrkogatan i Nässjö. Enligt uppgifter till SOS ska det brinna på en balkong. 21.14 polisen är nu klar på platsen. Flera vittnen har förhörts och polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Det ska vara en blomkruka som brunnit.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 11 juni kl 07:23

Sammafattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Händelser i urval: 22.54 SOS larmade om en trafikolycka på Västra vägen i Nässjö. Två personbilar var inblandade. En drabbad klagade på smärta i nacken. Polis kom dit. Den ena bilisten ska ha kört in i den andra bilen bakifrån. Polisen skrev en anmälan om att ej ha iakttagit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon, för att utreda om brott låg bakom. Den första bilisten ska ha väjt för ett djur. Polisens presstjänst har ingen information om eventuellt behov av ambulans. 22.59 Polisen fick larm om en hög smäll som enligt inringaren lät som skottlossning, vid Östra kyrkogården i Jönköping. Polisen sökte med flera patruller i området men hittade inga spår efter vad som orsakat ljudet. 23.11 Det kom larm om en mopedist som hade kört omkull i Bor, Värnamo kommun. Polis kom dit. Det var en kille i 15-årsåldern som hade kört. Han blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet. Han fördes med ambulans till sjukhus och polisen gjorde en provtagning för att kontrollera berusningsgraden. Han blev misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri, olovlig körning och vårdslöshet i trafik. 02.03 Polis larmades till Brinellgatan i Nässjö med anledning av ett större bråk. Flera personer skulle ha slagits med varandra och en bil hade blivit utsatt för skadegörelse. Polisen åkte dit med flera patruller för att försöka ta reda på vad som hade hänt. Läget lugnade ned sig. Flera personer hade lindriga skador men ingen ska ha varit i behov av ambulans. Det var oklart vem som hade gjort vad. Tillhyggen ska inte ha använts. Polisen tog kontakt med vittnen och skrev en anmälan om skadegörelse på en bil. Ingen greps. 05.19 Det kom larm om rökutveckling från en balkong till en lägenhet i Råslätt, Jönköping. Räddningstjänst, ambulans och polis åkte dit. En man i 55-årsåldern togs omhand av ambulanspersonal. Polisen spärrade av lägenheten för att utreda om brott låg bakom rökutvecklingen. Polisen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Mannen fördes till sjukhus efter att ha andats in rök.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
49%
SverigeNässjö

Brott jämfört med riket