facebook_pixelIsåsa 18 Jönköpings Län, Nässjö - hitta.se
Hitta.se

Isåsa 18

571 93 Nässjö, Nässjö Jönköpings Län

Adress i Nässjö i Nässjö i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Isåsa 18.

Hitta hit

En villa byggd 2007

På adressen finns en villa byggd 2007. Huset är 190 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Nässjö.

Bolån i Nässjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nässjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Nässjö

Tomten är ca 3946 kvadratmeter

Tomten, ISÅSA 1:54, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ISÅSA 1:54 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Nässjö

Människorna i Nässjö

Människorna i Nässjö

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Nässjö bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Nässjös kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 333 kr, vilket är 19% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 227 570 kronor i lån.

+19%

Här i Nässjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Isåsa 18 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,19% (0,54)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,692% (0,52)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 87% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+87%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 55 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 38 objekt till salu i Kvarntorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

3 522 meter från adressen ligger Åkerskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (874 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (13 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nässjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:59

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:29 Polis larmades till en bostad i Gnosjö med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en annan man. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för misshandel samt olaga hot. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring den drabbade mannens skadeläge. 05:01 Polis larmades till en skola på Hembygdsgatan i Nässjö med anledning av ett inbrott. Polis åkte till platsen för att utreda händelsen. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom att bryta upp ett fönster. I samband med inbrottet ska gärningspersonen, eller gärningspersonerna, på något sätt haft sönder en vattenledning vilket gjort att flera av skolans rum fyllts med vatten. Händelsen rubriceras som grov skadegörelse samt stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brotten. Vad som har stulits är i nuläget oklart. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Ordningslagen

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 09:12

Olaga affischering på trafikplats Gamlarp.

06.00 polisen fick samtal om en banderoll som var uppsatt på räcket till en viadukt över riksväg 31/40/47. 07.57 polisen har varit på platsen och tagit ner banderollen. Den är nu tagen i beslag och en utredning om olaga affischering är påbörjad eftersom det saknades tillstånd. 

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 28 april kl 09:58

Bilist körde av vägen och voltade.

08.59 Det kom larm om en trafikolycka på riksväg 40 vid trafikplats Nässjö norra. En bilist hade kört av vägen och voltat. 09.32 Polis på plats. Bilen hade hamnat cirka 30 meter ut på en åker. Två personer var drabbade, de klagade på smärta i rygg och nacke, vakna och talbara. Båda fördes till sjukhus med ambulans. Initialt misstänktes inget brott. Polisen åkte till sjukhuset och kontrollerade nykterhet på föraren. Han blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet, så ärendet ändrades till misstanke om rattfylleri. Det var en man i 20-årsåldern som körde.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
49%
SverigeNässjö

Brott jämfört med riket