facebook_pixelTryckerigatan 12 Jönköpings län, Nässjö - hitta.se
Hitta.se

Tryckerigatan 12

571 34 Nässjö, Nässjö Jönköpings län

Bolån i Nässjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nässjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nässjö

Boendemiljön i Nässjö

Boendemiljön i Nässjö

I området kring Tryckerigatan 12 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (33%).

Wikipediafoton från närområdet

Nässjö församling
Höregölen
Runnerydsjön
Nässjö stadskyrka

Människorna i Nässjö

Människorna i Nässjö

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Nässjö bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Nässjös kommun (49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (63%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 617 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 578 739 kronor i lån.

-39%

Här i Nässjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tryckerigatan 12 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,19% (0,54)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,692% (0,52)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 16 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 30 objekt till salu i Norrboda

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

859 meter från adressen ligger Runnerydsskolan.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Casablanca och Vita Amandi i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1060 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (52 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Kfum Nässjö Basket, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nässjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 08:22

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.43 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och sju har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan. 00.27 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 500 i Bredaryd uppstod misstanke om rattfylleri och en man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör. 00.47 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Hullaryd, Aneby uppstod misstanke om grov olovlig körning på en pojke i övre tonåren som körde en A-traktor. Pojkens föräldra kallades till platsen och de hämtade både sonen och traktorn. 01.27 polisen fick samtal från en person i Vaggeryd som upptäckt stöld av bränsle från tre motorredskap. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld av diesel till ett ungefärligt värde av fyratusen kronor. 01.55 polisen kallades till en bostad i Ekhagen, Jönköping med anledning av eventuellt sjukdomsfall. Polisen åkte till platsen tillsammans med ambulans. Fyra personer som misstänks ha varit drogpåverkade fick följa med polisen för provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott genom eget bruk. 02.11 en polispatrull meddelade till regionledningscentralen att en bilist vägrade stanna på polispatrullens tecken. Bilisten körde i hög fart på länsväg 818 i riktning mot Sävsjö. Det var mycket halt på vägen och polisen tvingades att sakta ner för att undvika olycka och därmed förlorades kontakten med den flyende bilisten. Klockan 02.25 anträffades den eftersökta bilen tom nerkörd i ett dike. Polisen påbörjade spårning med hund och 02.36 hade en person anträffats i spåret från den avkörda bilen. Personen, en man i 20-årsåldern, satte sig till morvärn när han skulle omhändertas och ha blev då hundbiten, sprayad med pepparspray och belagd med handfängsel. Han fördes sedan till polisstationen för provtagning och förhör, varefter han frigavs. Han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, rattfylleri och våldsamt motstånd. 02.13 polisen fick uppgift om att ett inbrottslarm hade utlöst i en butik på Storgatan i Nässjö. Det visade sig ha varit inbrott och en glasruta var krossad. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Det finns i nuläget ingen misstänkt för stölden och det är inte klarlagt vad som kan ha stulits. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 08:28

Två bilar inblandade i en sidorkrock.

07:56 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Prästgatan/Rådhusgatan i Nässjö med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två personbilar vara inblandade i en sidokrock. 08:18 Polispatrull på plats. 09:01 Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. De båda förarna, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 65-årsåldern, ska initialt ha klarat sig utan personskador.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 10 februari kl 05:21

Larm om trafikolycka på Brinellgatan i Nässjö.

16:51 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Brinellgatan med anledning av en trafikolycka. Två bilar hade kolliderat. Bärgare kommer att kallas till platsen. 18:37 Båda bilarna är bärgade från platsen. De inblandade personerna kommer att hantera situationen på egen hand. Polispatrullen har lämnat platsen. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
49%
SverigeNässjö

Brott jämfört med riket