facebook_pixelVästanbogatan 6A Jönköpings Län, Nässjö - hitta.se
Hitta.se

Västanbogatan 6A

571 33 Nässjö, Nässjö Jönköpings Län

Adress i Nässjö i Nässjö i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västanbogatan 6A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1971

Fastigheten på Västanbogatan 6A är ett flerfamiljshus byggt 1971.

Bolån i Nässjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nässjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Nässjö

Boendemiljön i Nässjö

Boendemiljön i Nässjö

I området kring Västanbogatan 6 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (76%).

Wikipediafoton från närområdet

Runnerydsjön
Nässjö församling
Nässjö stadskyrka
Höregölen

Människorna i Nässjö

Människorna i Nässjö

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Nässjö bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Nässjös kommun (49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 407 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 341 326 kronor i lån.

-21%

Här i Nässjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Västanbogatan 6A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,19% (0,54)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,692% (0,52)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 55 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 46 objekt till salu i Västanbo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

654 meter från adressen ligger Runnerydsskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Storgatan 23.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Casablanca och Vita Amandi i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (346 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (77 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Kfum Nässjö Basket, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nässjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 15 maj kl 10:47

Bil började brinna under färd. Inga personskador.

10:23 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 40 i höjd med Äng, Nässjö, med anledning av en bilbrand. 10:36 Räddningstjänsten har släckt branden. 10:37 Polispatrull på plats har begärt bärgare till platsen. 10:38 Bilen ska ha börjat brinna under färd. I bilen fanns en person, en man i 55-årsåldern. Han klarade sig utan personskador. 10:45 Trafiken har börjat rulla västerut. 11:47 Polispatrull skriver en anmälan om skadegörelese genom brand för att utreda orsaken bakom händelsen. Bilen har också tagits i beslag.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 07:07

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De två händelser som sticker utl: 23.03 Polis fick flera samtal om ett större bråk på Brinellgatan i Nässjö. Någon skulle ha blivit slagen och sparkad. När polis kom dit var det mycket folk på platsen, men några av de som hade varit inblandade i bråket hade lämnat i bil. Polispatrullerna försökte få klarhet i vad som hänt. En man i 25-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt inte allvarligt skadad. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. Flera personer ska ha varit delaktiga i misshandeln, som skedde utomhus. I nuläget är ingen gripen. 01.13 Polis larmades till Liljeholmen i Jönköping. Flera personer skulle ha misshandlat två unga män. Gärningsmännen hade sedan lämnat i bil. Misshandeln skedde vid badplatsen nära korsningen Östra Storgatan / Rosenlundsgatan i Jönköping. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att de drabbade ska ha behövt föras till sjukhus. De är båda i 20-årsåldern. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel i två fall.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:59

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:29 Polis larmades till en bostad i Gnosjö med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en annan man. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för misshandel samt olaga hot. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring den drabbade mannens skadeläge. 05:01 Polis larmades till en skola på Hembygdsgatan i Nässjö med anledning av ett inbrott. Polis åkte till platsen för att utreda händelsen. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom att bryta upp ett fönster. I samband med inbrottet ska gärningspersonen, eller gärningspersonerna, på något sätt haft sönder en vattenledning vilket gjort att flera av skolans rum fyllts med vatten. Händelsen rubriceras som grov skadegörelse samt stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brotten. Vad som har stulits är i nuläget oklart. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
49%
SverigeNässjö

Brott jämfört med riket