facebook_pixelKyrkekvarn Jönköpings län, Sandhem - hitta.se
Hitta.se

Kyrkekvarn

Jönköpings län

Bolån i Sandhem - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandhem. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sandhem

Boendemiljön i Kyrkekvarn

Människorna i Kyrkekvarn

Familjer med barn i grundskoleålder

I Kyrkekvarn har 10% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (25%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

Skatteläget i Mullsjö

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,84% (0,19)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i området

På Skolvägen 2 ligger Sandhems skola.

Händelser och brott i närheten av Kyrkekvarn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 09:31

Två personbilar inblandade i olycka utanför Bankeryd.

09:08 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 195 vid Bankeryd med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två bilar vara inblandade i olyckan och det ska vara halt på platsen. 09:15 Totalstopp i trafiken i södergående riktning. 09:38 Bärgare är på plats. Enligt initiala uppgifter ska ena personbilen ha fått punktering och sedan blivit påkörd av den andra bilen. 09:52 Vägen är återigen fri för trafik. Polisen kommer utreda olyckan. Initialt finns inga uppgifter om personskador.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 07:26

Larm om trafikolycka på länsväg 195 mellan Habo och Fagerhult.

07:10 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till länsväg 195 med anledning av en trafikolycka. Olyckan ska ha inträffat mellan Habo och Fagerhult. 07:27 En person har förts till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. 07:37 Polis på plats. 07:47 Två bilar ska vara inblandade i olyckan. 07:58 Båda bilarna har tagits i beslag för trafikteknisk undersökning. 08:52 Polisen kommer att utreda händelsen. 09:20 Samtliga tre personer som är inblandade i olyckan fördes till sjukhus. En person bedöms vara allvarligt skadad. Polisens presstjänst har i övrigt inga uppgifter om skadeläget.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 07:54

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:01 Polis larmades till en bostad i centrala Mullsjö. Det visade sig att en man, som hade ett tillhygge, hade rört sig i trapphuset och hotat boende i trapphuset. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till adressen. En man, som är i 55-årsåldern, greps. Han är misstänkt för olaga hot. Senare under natten anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
74%
SverigeKyrkekvarn

Brott jämfört med riket