Kyrkekvarn Jönköpings län, Sandhem - hitta.se

Kyrkekvarn

Jönköpings län

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,42%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!* Avser 3 års bunden ränta (feb 2020). Effektiv ränta för ett lån på 1 miljon kronor är i detta fallet 1,43%. Beräkningen baseras på löptid på 50 år, rak amortering och e-låneavi. Totalt belopp att betala: 1 355 592 kr, första avbetalningen är 2 850 kr och totalt 600 avbetalningar. Bolåneränta du får hos oss på Nordea är alltid individuell, och kan därför skilja sig från den genomsnittliga räntan.
Bolån i området

Boendemiljön i Kyrkekvarn

Människorna i Kyrkekvarn

Familjer med barn i grundskoleålder

I Kyrkekvarn har 10% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (25%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

Skatteläget i Mullsjö

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,84(0,19)

11,26(-0,02)

0,242(0,00)

Summa

33,342(0,17)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Sandhem

Det har sålts 1 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 15 759 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 15 759 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i området

På Skolvägen 2 ligger Sandhems Skola.

Händelser och brott i närheten av Kyrkekvarn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 31 mars kl 07:25

Kvinna förd till sjukhus efter påkörningsolycka.

06.26 Larm om en trafikolycka på Kortebovägen i södra delarna av Bankeryd. En person ska ha blivit påkörd av en bil. 06.35 Polis på plats. 07.05 Den påkörda personen är en kvinna i 70-årsåldern, hon har förts med ambulans till sjukhus. Hon har ännu inte kunnat höras av polis. Samtliga inblandade var kvar på platsen, polisen har hört bilföraren samt andra vittnen. 07.11 Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppskada. Det finns i nuläget ingen misstänkt, omständigheterna kring olyckan behöver utredas ytterligare.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 mars kl 05:55

En till sjukhus efter olycka på riksväg 26.

15.37 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på riksväg 26, i södergående riktning norr om Mullsjö. En personbil hade kört av vägen och hamnat i diket. 16.52 Bilen har bärgats från platsen och trafiken kan passera obehindrat förbi olycksplatsen. Föraren, en man i 70-årsåldern, har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. Polisen skriver en anmälan för att utreda om något brott ligger bakom trafikolyckan.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 24 mars kl 05:15

En singelolycka med personbil ska enligt SOS ha inträffat vid Luttra.

Olyckan ska enligt SOS ha inträffat på riksväg 44 strax norr om Luttra. Räddningstjänst, ambulans samt polis har larmats till platsen. Ännu oklart då det gäller personskador. En ensam man i bilen som avförs till sjukhus, räddningstjänst och ambulans misstänker någon typ av sjukdomsfall. Oklart skadeläge. Polisen på plats åker till KSS.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
74%
SverigeKyrkekvarn

Brott jämfört med riket