Hitta.se

Kyrkekvarn

Jönköpings län

I området finns 0 personer över 16 år

Hitta hit

Bolån i Sandhem - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandhem. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2022) för ett bolån bundet på 1 år: 2,38%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 2,41% (maj 2022).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 1 års bunden ränta på 2,38% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 595 992 kronor och den första avbetalningen är 3 650 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Sandhem

Tomt på ca 69117 kvadratmeter

Tomten, KYRKEKVARN 1:5, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KYRKEKVARN 1:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kyrkekvarn

Boendemiljön i Kyrkekvarn

Kyrkekvarn ligger i Mullsjö

I området kring Kyrkekvarn bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1870- och kring sekelskiftet.

Vårdcentraler och apotek i närheten av

Det finns inga vårdcentraler eller apotek inom 6km avstånd från .

Människorna i Kyrkekvarn

Människorna i Kyrkekvarn

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Kyrkekvarn har 10% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (25%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 312 kr, vilket är 0% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 737 029 kr i lån.

+1%

Här i Mullsjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är 0,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,84% (0,19)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Mullsjös kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen.

Kristdemokraterna är ovanligt starka i området

I valdistriktet röstar man vänster. Kristdemokraterna får 53% fler röster än riksgenomsnittet. Socialdemokraterna är största parti med 25.9% av rösterna.

KD+53%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Sandhem

Fordonsmarknaden nära Sandhem

Fordonsfakta för Sandhem

I närheten av Sandhem finns det just nu inga bilar till saluwayke.se. Men det finns 5 227 bilar tillgängliga för köp online.

 • Ikon

  Vanligaste biltypen online?
  Den vanligaste biltypen till salu online är en SUV.

 • Ikon

  Vilket märke är oftast till salu online?
  Volvo är vanligast.

 • Ikon

  Vilken färg på bilen är populärast?
  En vit bil är oftast till salu online.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (114 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (36 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kyrkekvarn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Du kan skydda din bostad med inbrotts- och brandlarm. Uppkopplat till larmcentral dygnet runt. Testa vilket hemlarm som passar dig och räkna ut ditt pris.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 28 juni kl 08:05

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 23:06 Tidigare under dagen hade tre killar avvikit från ett ungdomshem på Visingsö, Jönköpings kommun. Polisen fick nu vetskap av personal på ungdomshemmet som sett killarna på ön. Flera polispatruller åkte till platsen och de tre killarna omhändertogs av polis och överlämnades till ungdomshemmet. 01:26 Polisen larmades till riksväg 26, Mullsjö, med anledning av att en lastbil hade kolliderat med en älg. Ingen person skadades fysiskt. Inga misstankar om brott. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Uppdatering

Rapporterat torsdagen den 23 juni kl 09:32

Uppdatering mord i Falköping under kvällen 22/6

En kvinna har avlidet efter ett relationsbråk i Falköping. Polisen utreder ärendet som mord och en man sitter anhållen misstänkt för brottet. Åklagaren kommer begära mannen häktad. Det var igår kväll som polis larmades till området kring Fredriksberg i Falköping, inledningsvis talas det om storbråk, men detta stämmer inte, däremot var det mycket folk på platsen. Polisen anträffar två män som initialt misstänks för brott, men snart kunde den ene släppas då han inte längre är misstänkt. I samband med gripandet avlossar polis varningsskott. Polisen bedömer inte händelsen som ett hedersbrott. Inga ytterligare uppgifter kan för närvarande lämnas ut från händelsen. När åklagare lottats på ärendet så kommer informationsansvaret även gå över till lottad åklagare.

Bråk

Rapporterat onsdagen den 22 juni kl 21:41

Kvinna allvarligt skadad i samband med relationsbråk i Falköping.

Polis larmas till ett större bråk som ska ha inträffat området kring Fredriksberg. Inledningsvis talas det om ca tio personer på platsen och att en av dessa ska ha beväpnat sig med kniv. Någon kan även vara skadad, möjligen en kvinna. Allt enligt vittnesuppgifter. Polis och ambulans åker mot platsen. På väg fram bekräftar SOS att den kvinnan ska vara allvarligt skadad. Gärningsmannen ska ha lämnat platsen. Gärningsmannen och kvinnan har en relation/eller har haft en relation. Två män som har med händelsen att göra ska ha lämnat platsen till fots, en av dessa ska vara den utpekade gärningsmannen. Polisen anträffar de båda männen som som är misstänkta. Polis avlossar varningsskott vid gripandet av de misstänkta. En av männen blöder men det är inte p.g.a. skottskada, det rör sig om en annan skada som troligen uppkommet i bråket. Det är inte säkerställt om bråket inträffat inomhus eller utomhus. Platsen för brottet kommer att spärras av. Polisen begär att socialtjänsten kommer till platsen då brottet är realtionsbetingat. Inga ytterligare uppgifter kan för närvarande lämnas ut från händelsen. Polis på plats arbetar med att höra vittnen och säkra spår. Kvinnan uppge var förd till sjukhus. Tillståndet är fortfarande okänt. Uppdatering: Kl 21.49: Tekniker har beställts till platsen. De har som uppgift att genomföra en brottsplatsundersökning. Kl 22.30: För närvarande ingen ytterligare information som kan lämnas ut till media. Kl 23.00:  För närvarande ingen ytterligare information som kan lämnas ut till media. Kl 23.30:  För närvarande ingen ytterligare information som kan lämnas ut till media. Kl 23.45: Kvinnan avled till följd av de skador hon ådrog sig i samband med händelsen. Anhöriga har nu underättats. Två män greps i samband med händelsen, en av de två har nu frigivits, ej misstänkt för brott. Den andra är är fortfarande gripen misstänkt för mord.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
74%
SverigeKyrkekvarn

Brott jämfört med riket