facebook_pixelKyrkekvarn Jönköpings län, Sandhem - hitta.se
Hitta.se

Kyrkekvarn

Jönköpings län

Bolån i Sandhem - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandhem. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sandhem

Boendemiljön i Kyrkekvarn

Människorna i Kyrkekvarn

Familjer med barn i grundskoleålder

I Kyrkekvarn har 10% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (25%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

Skatteläget i Mullsjö

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,84% (0,19)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Sandhem

Det har sålts 1 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 9 000 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 950 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i området

På Skolvägen 2 ligger Sandhems skola.

Händelser och brott i närheten av Kyrkekvarn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 06:35

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser: 01:21 Polis kontaktades av en väktare som upptäckt en skadegörelse på en restaurang på Järnvägsgatan i Mullsjö. En polispatrull åkte till platsen. Minst en av restaurangens rutor var krossade. Polispatrullen fotodokumenterade platsen, en anmälan gällande skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis en viltolycka och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Polispatrullerna har även hanterat ärenden som rör psykisk ohälsa.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 10:28

Inbrott i villa.

08.05 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Habo. Huset hade stått tomt sedan 20-tiden på onsdagen. 08.24 Polis på plats. Någon eller några hade tagit sig in genom att krossa ett fönster till ett badrum på baksidan av huset. Det var tillrört i bostaden och oklart vad som kan vara stulet. Polisens tekniker kom till adressen för en brottsplatsundersökning.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 9 april kl 09:34

Trafikolycka på riksväg 26/47 söder om Mullsjö.

09.16 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 26/47 i norrgående körriktning där en olycka ska ha inträffat, oklart vad som hänt. Polisen är på väg till olycksplatsen. 09.33 räddningstjänsten är framme på platsen, en person verkar vara drabbad och kvar i bilen. 09.35 en bilist ska ha kört i i ett vajjerräcke och det är skräp på vägbanan. Framkomligheten är begränsad i båda körriktningarna. 09.40 polisen är framme på olycksplatsen. 09.55 den drabbade behöver inte ambulanssjukvård. 10.20 polisen är nu klar på olycksplatsen och vägen är nu fullt framkomlig. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
74%
SverigeKyrkekvarn

Brott jämfört med riket