facebook_pixelLinnégatan 7 Jönköpings Län, Smålandsstenar - hitta.se
Hitta.se

Linnégatan 7

333 32 Smålandsstenar, Gislaved Jönköpings Län

Adress i Villstad i Smålandsstenar i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Linnégatan 7.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1937

Fastigheten på Linnégatan 7 är ett flerfamiljshus byggt 1937.

Bolån i Smålandsstenar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Smålandsstenar. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Smålandsstenar

Boendemiljön i Villstad

Människorna i Villstad

Människorna i Villstad

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Villstad bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Gislaveds kommun (49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 918 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 626 751 kronor i lån.

+7%

Här i Gislaved betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Linnégatan 7 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,13% (0,48)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,632% (0,46)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+46%

Bostadsmarknaden i Villstad

Just nu finns 6 objekt till salu i Smålandsstenar

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

64 meter från adressen ligger Stiftelsen Pilgården.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Södra Nissastigen 7.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (599 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (248 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Villstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 12:46

Inbrott i två villor i Smålandsstenar.

07.26 Polisen kontaktades om inbrott i en bostad i Smålandsstenar. Ingen hade varit hemma under helgen. Altandörren var delvis sönderslagen där någon eller några hade tagit sig in. Polis kom till platsen. Det var tillrört i bostaden, men det verkade inte som att något var stulet. Polisen har sökt efter spår på platsen och skriver en anmälan om försök till grov stöld. 10.39 Polisen fick ytterligare ett samtal om inbott i en bostad i Smålandsstenar. Huset hade stått tomt under helgen och någon hade haft sönder altandörren för att ta sig in. Det var tillrört i bostaden. Polis kom till adressen och gjorde en brottsplatsundersökning och tog uppgifter för en anmälan om grov stöld. Det ska ha stulits vigselringar och pengar till ett okänt värde. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 09:33

Man ramlade och blödde från ansiktet.

08.18 SOS larmade om en arbetsplatsolycka på ett företag i Gislaved. En man hade ramlat och blödde från ansiktet. 08.26 Polis på plats. Det var en man i 40-årsåldern som drabbades. Han fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Polisen har dokumenterat omständigheterna och tagit uppgifter för en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 12:22

Inbrott/skadegörelse på Landeryds Järnvägsmuseum.

Skadegörelse och inbrott på Järnsvägsmuset i Landeryd. Någon har varit inne i byggnaden och orsakat omfattande skadegörelse, alla fönster på byggnaden skall enligt uppgift vara sönderslagan. Oklart i nuläget om något har stulits. Polis på väg till platsen. 12:41 Uppdatering Polis på plats, tar upp anmälan om skadegörelse.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeVillstad

Brott jämfört med riket