Plåtvägen 4 Jönköpings Län, Taberg - hitta.se

Plåtvägen 4

562 41 Taberg, Jönköping Jönköpings Län

Bolån i Månsarp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Månsarp. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i Månsarp

Boendemiljön i Månsarp

Boendemiljön i Månsarp

Området kring Plåtvägen 4 består till 24% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 70- och 60-talet.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 5.61%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 14 184 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Månsarps församling
Taberg (berg)
Månsarps distrikt
Månsarpasjön

Människorna i Månsarp

Människorna i Månsarp

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Månsarp bor 40% kvinnor och 60% män. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 919 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 522 294 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Plåtvägen 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34(-0,31)

11,26(-0,02)

0,242(0,00)

Summa

32,842(-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 117% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+117%

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Nissan i området.

Fiat
Nissan

Bostadsmarknaden i Månsarp

i Månsarp pågår och planeras det för 44 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 27 objekt till salu i Taberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

570 meter från adressen ligger Månsarp förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Trollet på Tahevägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (458 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (32 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, TRIM Friskvårdscenter, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Månsarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 19 oktober kl 05:33

Brand i lägenhet i samband med matlagning.

16:32 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till Havsörnsgatan med anledning av en befarad brand i en lägenhet. Det hade börjat brinna på en spis i samband med matlagning. Polis har varit på plats och anser att det rör sig om en olyckshändelse och det finns ingen misstanke om brott. Ingen person kom till skada.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 19 oktober kl 01:14

Trafikolycka på E4 Torsvik.

12.44 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 Torsvik i norrgående körriktning där en inringare berättat att en personbilsförare har kört in i en stillastående lastbil. 12.55 polisen är framme på olycksplatsen. 12.59 bärgare är också framme på olycksplatsen. 13.26 Ingen person behövde följa med ambulans till sjukhus. 13.36 Polisen kommer att utreda olyckan.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 8 oktober kl 06:55

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har omhändertagits på grund av berusning. 01.48 Polis larmades med anledning av att en lastbilschaufför haft inbrott i sin lastbil vid trafikplats Vättersmålen, intill E4 vid Skärstad, Jönköping. Någon eller några personer hade tagit sig in i lastutrymmet och stulit gods. Polis har varit på platsen och tagit uppgifter för en anmälan. Det är oklart vad som har stulits. 01.49 Polis larmades med anledning av att en lastbilschaufför haft inbrott i sin lastbil intill E4 vid Torsvik, Jönköping. Polis har varit på platsen och tagit uppgifter för en anmälan. Det är oklart vad som har stulits. Utöver detta har polisen bland annat hanterat viltolyckor och larm om skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeMånsarp

Brott jämfört med riket