facebook_pixelLindängsvägen 27 Jönköpings län, Tranås - hitta.se

Lindängsvägen 27

573 97 Tranås, Tranås Jönköpings län

Adress i Linderås i Tranås i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lindängsvägen 27.

Hitta hit

En villa byggd 1914

Fastigheten på Lindängsvägen 27 är ett flerfamiljshus byggt 1914.

Bolån i Tranås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tranås. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Tranås

Tomten är ca 3211 kvadratmeter

Tomten, LINDERÅS 2:2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LINDERÅS 2:2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Linderås

Människorna i Linderås

Människorna i Linderås

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Linderås bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Tranås kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 5% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 290 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 198 403 kronor i lån.

-25%

Här i Tranås betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lindängsvägen 27 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,3 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,01% (0,36)

11,26% (-0,02)

0,240% (-0,00)

Summa

33,510% (0,34)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 123% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+123%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

388 meter från adressen ligger Linnéagårdens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (506 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Linderås

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:00

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 36 ärenden som rör Jönköpings län. En har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 22:04 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Tuggarp, Jönköping, efter larm om en bilbrand. Enligt sos-larmet ska en personbil ha stått vid vägkanten i södergående körriktning. När polis kom till platsen brann det från motorutrymmet men ingen person ska ha kommit till skada. Trafiken påverkades i samband med händelsen och bärgningsarbetet. Polisen misstänker inget brott. 22:46 Polis larmades till en bostad i centrala Värnamo med anledning av en misshandel. En kvinna ska ha blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. När polis kom till platsen greps mannen i 25-årsåldern misstänkt för misshandel. Under natten anhölls han också. Kvinnan i 20-årsåldern kontrollerades av ambulans men i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Ärendet är nu åklagarlett. 03:25 Polis beordrades till området Norrahammar i Jönköping med anledning av ett inbrott i ett garage till en bostad. Ett larmsystem med en kamera i garaget hade upptäckt en gärningsperson. Polispatuller på plats spanade och spårade efter gärningsmannen men i nuläget finns ingen frihetsberövad. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas då bland annat en cykel av en dyrare modell försvunnit.

Rån

Rapporterat lördagen den 21 november kl 08:42

Polisen söker gärningsperson efter rån mot livsmedelsbutik i Tranås.

07:58 Polisen larmades till en livsmedelsbutik på Dalagatan i Tranås. En man hade just lämnat butiken efter att ha hotat kassapersonalen med ett tillhygge och tilltvingat sig cigaretter. Mannen ska ha kört från platsen i en röd a-traktor. Ingen i personalen har skadats fysiskt. Polisen söker efter gärningspersonen och håller förhör med personalen i butiken. En utredning om rån har påbörjats. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 16 november kl 06:53

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 22.18 Polisen larmades till en bostad i området Taberg, Jönköping, med anledning av ett bråk. En man, som är i 50-årsåldern, ska ha slagit en kvinna. Polisen upprättade en anmälan om misshandel. Mannen fick följa med för tillnyktring. Kvinnan ska inte ha fått några allvariga fysiska skador. 05.32 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 132, Aneby, med anledning av en trafikolycka. En personbil hade voltat. En man, som är i 20-årsåldern, fördes till sjukhus. Polisens presstjänst har inga uppgifter om mannens skadeläge. En anmälan om vårdslöshet i trafik kommer att upprättas. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
27%
SverigeLinderås

Brott jämfört med riket