facebook_pixelStorgatan 34 Jönköpings Län, Vaggeryd - hitta.se
Hitta.se

Storgatan 34

567 30 Vaggeryd, Vaggeryd Jönköpings Län

Adress i Byarum i Vaggeryd i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Storgatan 34.

Hitta hit

Bolån i Vaggeryd - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vaggeryd. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vaggeryd

Boendemiljön i Byarum

Boendemiljön i Byarum

I området kring Storgatan 34 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (21%).

Wikipediafoton från närområdet

Byarum-Bondstorps församling
Vaggeryd
Vaggeryds köping
Gärahovsgölen

Människorna i Byarum

Människorna i Byarum

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Byarum bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 65 år, vilket är högre än medelåldern i Vaggeryds kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 466 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 701 325 kronor i lån.

-39%

Skatteläget i Vaggeryd

För de som är folkbokförda på Storgatan 34 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,49% (-0,16)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,992% (-0,18)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,9% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 71% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+71%

Bostadsmarknaden i Byarum

Just nu finns 14 objekt till salu i Vaggeryd

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

497 meter från adressen ligger Nyckelpigans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Sillviks Strandservering i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (228 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (335 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Byarum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 10:02

Polisens presstjänst har avslutat arbetet för dagen och är åter på plats torsdag morgon.

Under natten till torsdag besvaras samtal till pressnumret av vakthavande befäl, i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 09:34

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 22 april kl 07:05

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.55 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Engen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 00.06 i samband med att polisen kallats till Skillingaryd med anledning av bråk och störande beteende uppstod misstankar om att två personer på platsen kunde vara drogpåverkade. En kvinna i 30-årsåldern och en man i 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. En mindre mängd misstänkt narkotika anträffades av polisen och togs i beslag. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
45%
SverigeByarum

Brott jämfört med riket