facebook_pixelTorggatan 9C Jönköpings Län, Vaggeryd - hitta.se
Hitta.se

Torggatan 9C

567 30 Vaggeryd, Vaggeryd Jönköpings Län

Adress i Byarum i Vaggeryd i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torggatan 9C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1978

Fastigheten på Torggatan 9C är ett flerfamiljshus byggt 1978.

Bolån i Vaggeryd - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vaggeryd. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vaggeryd

Boendemiljön i Byarum

Boendemiljön i Byarum

I området kring Torggatan 9 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (29%).

Wikipediafoton från närområdet

Byarum-Bondstorps församling
Vaggeryd
Gärahovsgölen
Vaggeryds köping

Människorna i Byarum

Människorna i Byarum

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Byarum bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Vaggeryds kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (54%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 5% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 25% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 155 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 307 041 kronor i lån.

-26%

Skatteläget i Vaggeryd

För de som är folkbokförda på Torggatan 9C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,49% (-0,16)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,992% (-0,18)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,9% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 71% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+71%

Bostadsmarknaden i Byarum

i Byarum pågår och planeras det för 22 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 15 objekt till salu i Vaggeryd

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

233 meter från adressen ligger Fritidens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Sillviks Strandservering i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (226 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (295 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Byarum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 10:24

Brinnande föremål i Skillingaryd.

10.00 SOS-larm till polisen om brand i bostadshus i Skillingaryd. Enligt SOS ska det finnas ett brinnande föremål i en byggnad. 10.16 polisen är framme på platsen och biträder räddningstjänsten. 11.10 polisen har påbörjat en utredning med brottsrubriceringarna försök till grov skadegörelse och framkallande av fara för annan. Ett föremål som lämnats brinnande i en hiss har släckts av räddningstjänsten och tagits i beslag av polisen. Polisen har hållit förhör med räddningsledaren angående vilken fara som föremålet förorsakat och även grannar i det aktuella huset kommer att förhöras. Händelsen har inträffat i en hiss på Ljungberghsgatan 6 i Skillingaryd och polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser eller har vetskap om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

Stöld

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 11:49

Äldre par utsattes för stöld i hemmet.

08.04 polisen fick samtal om att en stöld ska ha inträffat i en bostad i centrala Vaggeryd. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. 10.06 polisen är nu klar med de inledande utredningsåtgärderna. Det som hänt är att ett par i 90-årsåldern har fått en påringning på dörren. De öppnade dörren och började prata med en man som stod utanför. Mannen tog sig in i lägenheten där han uppehöll det gamla paret i köket. Under tiden ska en annan person ha tagit sig in i övriga lägenheten och stulit guldföremål /-smycken. Stölden ska ha inträffat under gårdagen tisdagen den 19 januari mellan klockan 16-18. Det finns inte någon misstänkt. Polisen är angelägen om att få allmänhetens hjälp med tips eller iakttagelser från centrala Vaggeryd. Alla tips om misstänkta personer eller fordon i centrala Vaggeryd kan vara av stort värde. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 06:59

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 38 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits, se nedan. En person har omhändertagits för fylleri. 00:54 Polisen larmades till en avfallsanläggning i Vaggeryd. Ett inbrottslarm hade utlösts och två personer syntes i en kamera när de försökte bryta upp en dörr till en fastighet på området. Polisens hundförare med hund började spåra efter gärningspersoner på området. Klockan 02:14 anträffades två män i terrängen utanför anläggningen. De båda gripna är i 30-årsåldern och fördes till polisstationen för förhör. De anhölls av åklagare under natten misstänkta för försök till stöld. - 05:52 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till riksväg 27 vid Anderstorp. Vid en korsning till riksväg 27 hade två bilar krockat. Det var halt på platsen och bilen som skulle svänga ut på riksväg 27 lyckades inte stanna bilen vid korsningen. Ett körfält stängdes av och bärgare beställdes. Ingen person kom till skada och det finns ingen misstanke om brott. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
45%
SverigeByarum

Brott jämfört med riket