facebook_pixelÅgårdsvägen 12 Jönköpings Län, Vetlanda - hitta.se

Ågårdsvägen 12

574 41 Vetlanda, Vetlanda Jönköpings Län

Adress i Bäckseda i Vetlanda i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ågårdsvägen 12.

Hitta hit

En villa byggd 1969

På adressen finns en villa byggd 1969. Huset är 135 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Bäckseda.

Värderingen är 18 740 kr/m²

Villan på Ågårdsvägen 12 värderas till ca 2 530 000 kr (18 740 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 530 000 kr

Bolån i Vetlanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vetlanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vetlanda

Tomten är ca 1012 kvadratmeter

Tomten, ÅN 4, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÅN 4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bäckseda

Människorna i Bäckseda

Människorna i Bäckseda

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Bäckseda bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Vetlandas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 70%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 692 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 213 956 kronor i lån.

+9%

Skatteläget i Vetlanda

För de som är folkbokförda på Ågårdsvägen 12 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,51% (-0,14)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,012% (-0,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,7% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 69% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+69%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i Bäckseda

i Bäckseda pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 21 objekt till salu i Östanå

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

312 meter från adressen ligger Bäcksedaskola, Förskoleklass, Fritidshem och för.

Närmaste grundskola är Bäckseda skola (312 meter), som är en kommunal skola med ca 289 elever i årskurserna 1-6. Här har 87% av lärarna lärarexamen och det går 14 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (67 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (19 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bäckseda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:36

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.18 Polisen fick samtal av en kvinna i Eksjö som hade blivit utsatt för ett bedrägeriförsök. Kvinnan, som är i 80-årsåldern, hade blivit uppringd av en person som bad henne att föra över pengar via sin mobil. Kvinnan blev aldrig av med några pengar, en anmälan om försök till bedrägeri upprättades. 00.07 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. En lätt lastbil och en personbil hade kolliderat. Ingen person skadades i samband med händelsen. Parterna skulle lösa situationen med sina försäkringsbolag. Polisen skrev ingen anmälan i ärendet. 01.46 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad på Gröna vägen, Aneby, med anledning av en brand. Branden hade startat i en ljuslykta. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:51

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan: 23.43 Polisen larmades till Vildparken, Eksjö, med anledning av ett bråk mellan två män som är bekanta med varandra. Polis åkte till platsen. Två män, som båda är i 20-årsåldern, ska ha hamnat i slagsmål med varandra. Männen anmälde varandra. Båda männen misstänks för misshandel samt olaga hot. Männen visade båda tecken på narkotikapåverkan. Ingen behövde föras till sjukhus med ambulans. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 07:23

Trafikolycka på Upplandavägen.

18.52 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Upplandavägen i Vetlanda. enligt uppgifter till SOS ska en cyklist ha krockat med en bilist. Cyklisten är dock uppe på benen. 18.54 totalstopp i trafiken. 19.15 polisen är framme på olycksplatsen. 19.55 en tonårsflicka är förd till sjukhus med ambulans. Hon verkade inte vara allvarligt skadad. Polisen ska utreda olyckan, inledningsvis finns det ingen konkret brottsmisstanke.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
19%
SverigeBäckseda

Brott jämfört med riket