facebook_pixelHugo Karlbergs Väg 7 Jönköpings Län, Vrigstad - hitta.se

Hugo Karlbergs Väg 7

576 96 Vrigstad, Sävsjö Jönköpings Län

Adress i Vrigstad i Vrigstad i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hugo karlbergs väg 7.

Hitta hit

En villa byggd 1989

På adressen finns en villa byggd 1989. Huset är 174 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vrigstad.

Bolån i Vrigstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vrigstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vrigstad

Tomten är ca 750 kvadratmeter

Tomten, GÄSTGIVAREGÅRDEN 1:279, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GÄSTGIVAREGÅRDEN 1:279 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vrigstad

Boendemiljön i Vrigstad

Området kring Hugo karlbergs väg 7 består till 60% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Pelikroken
Smålands runinskrifter 81
Vrigstad
Vrigstads distrikt

Människorna i Vrigstad

Människorna i Vrigstad

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Vrigstad bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Sävsjös kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 524 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 020 150 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Sävsjö

För de som är folkbokförda på Hugo karlbergs väg 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,92% (0,27)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 297% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+297%

Bilägande

Man kör gärna Honda och Nissan i området.

Honda
Nissan

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

105 meter från adressen ligger Förskolan Paletten.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Vrigstad på Torget 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (557 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (110 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vrigstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 09:39

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat måndagen den 30 november kl 09:46

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 30 november kl 06:31

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
53%
SverigeVrigstad

Brott jämfört med riket