facebook_pixelSlättsjövägen 5 Jönköpings Län, Vrigstad - hitta.se

Slättsjövägen 5

576 97 Vrigstad, Sävsjö Jönköpings Län

Adress i Vrigstad i Vrigstad i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Slättsjövägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1980

På adressen finns en villa byggd 1980. Huset är 179 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vrigstad.

Värderingen är 8 100 kr/m²

Villan på Slättsjövägen 5 värderas till ca 1 450 000 kr (8 100 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 450 000 kr

Bolån i Vrigstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vrigstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vrigstad

Tomten är ca 736 kvadratmeter

Tomten, VRIGSTAD 3:111, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VRIGSTAD 3:111 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vrigstad

Boendemiljön i Vrigstad

I området kring Slättsjövägen 5 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (27%).

Wikipediafoton från närområdet

Smålands runinskrifter 81
Vrigstads kyrka
Vrigstads landskommun
Lundholmssjön

Människorna i Vrigstad

Människorna i Vrigstad

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Vrigstad bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 69 år, vilket är högre än medelåldern i Sävsjös kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (87%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 0% som högutbildade. 17% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 917 kr, vilket är 49% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 255 158 kronor i lån.

-49%

Skatteläget i Sävsjö

För de som är folkbokförda på Slättsjövägen 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,92% (0,27)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 297% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+297%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Audi i området.

Volvo
Audi

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

169 meter från adressen ligger Förskolan Prästhagen.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Vrigstad på Torget 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (339 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (74 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vrigstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 09:48

Polisens presstalesperson slutar för dagen.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid. Polisen presstalesperson är åter i tjänst imorgon klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon.

Övrigt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 09:50

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid. Polisen presstalesperson är åter i tjänst imorgon klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon.

Övrigt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 02:29

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
53%
SverigeVrigstad

Brott jämfört med riket