Jönköpings Panteri Brogatan 39A, Halmstad - hitta.se

Många företag har flyttat till Halmstad senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Jönköpings Panteri

Har det blivit mycket pant i källaren och ni har inte lust att ställa er i kön till pantautomaten. Vi hämtar era säckar utan kostnad, pantar era burkar och PET-flaskor och ser till att de återvinns på rätt sätt. Ni får alltid full panersättning och vi tar inte ut några avgifter. Du är även välkommen att lämna din pant på något av våra Panterier under öppettider. Du får alltid hela panten utbetald på svenska pantburkar och PET-flaskor. Det är pantvärdet som står på flaskorna/burkarna som gäller.

Varmt välkommen!

Karta och andra adresser

Brogatan 39A, 302 95 Halmstad

Jönköpings Panteri har kontor på Brogatan 39A i Halmstad Centrum, HalmstadPå denna adress finns även 4 andra företag registrerade.

Jönköpings Panteri har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Halmstadskontoret är Göteborgs Panteri i Halmstad.

Parkeringar nära Jönköpings Panteri på Brogatan 39A

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Jönköpings Panteri. Det närmaste ligger 263 meter bort, Zon 1 Röd 12kr/tim 9-18 (9-12).

263m

Parkering (EASYPARK)

Zon 1 Röd 12kr/tim 9-18 (9-12)

277m

Parkering (EASYPARK)

P-hus Radioplan

298m

Parkering

P-Hus

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Jönköpings Panteri?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 036-12 22 02