Hitta.se
J BIL Haninge - Bilförsäljning, Bilverkstäder
J BIL Haninge

J BIL Haninge

i Handen

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556343-9487

Om J BIL Haninge

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Som auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Opel, Citroën, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Jeep och Alfa Romeo. har vi ett brett utbud som täcker alla behov. Vi är stolta över att ha sålt elfordon sedan 2012 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet om denna typ av fordon.

Genom vår storlek har vi dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, noggrant genomgångna och väl dokumenterade.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi också prisgaranti på service och reparationer.


J BIL Haninge har 1.7 i betyg!

J BIL Haninge har betygsatts av sex personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.7 /5

6 betyg. 6 kommentarer

Daniel E.

för mer än ett år sedan

Oseriös verkstad. Det blir mer fel på bilen när den lämnar verkstaden än när man lämnade in den. Dyrt för dålig service. Välj en annan firma om du inte gillar att kasta pengar i sjön

Pioner

för mer än ett år sedan

Dålig service. Lämnade bilen med varning lampor på och vägrade starta. Men skulle hämta bilen dem har startat men varning lamporna fortfarande på. Felsökningen kostar mellan 1200kr till 3500. Men fick betala högsta summan 3500kr (faana vet inte varför) utan åtgärd med varning lamporna.

Johan

för mer än ett år sedan

Fantastisk service från säljaren Filippa. Lätta att komma i kontakt med och inga långa väntetider på service som hos Hedin. Mycket bra

Missnöjd

för mer än ett år sedan

Fruktansvärd upplevelse varje gång man är i kontakt med denna anläggning

Johan

för mer än ett år sedan

Lämnade in bilen på service, fick tillbaka den utan att några åtgärder på problemen vidtagits trots att jag bett om det. Receptionisterna har ingen koll.

Erik

för mer än ett år sedan

Mycket missnöjd med kommunikation och leverans för den bil jag haft .. nu vid bilbyte för ny bil valde jag en annan firma pga jag fick totalt 5 olika offerter på samma bil med väldigt stor skillnad i belopp.

Karta och andra adresser

Vendelsövägen 49, 136 44 Handen

J BIL Haninge har verksamhet på Vendelsövägen 49, Handen. 

J BIL Haninge har 11 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Handenskontoret är J BIL Vällingby i Vällingby.

J BIL Haninge gick med vinst (2022)

J BIL Haninge gick med vinst, 40 660 000 kr. J BIL Haninge ökade sin omsättning med 16,45% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 181 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för J Bil AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med och finansiering av motorfordon, bedriva bilverkstad och att försälja tillbehör och reservdelar till motorfordon samt bedriva konsultverksamhet inom ledarskapsutveckling och annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

J Bil AB

Organisationsnummer:

556343-9487

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Limited Streaker Holding AB

VD:

John Marnell

Bolaget registrerat:

1988-12-09

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-400 310 20