Hitta.se
J Bil Tagene - Bilverkstäder
J Bil Tagene

J Bil Tagene

i Hisings Kärra

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556343-9487

Besök

Om J Bil Tagene

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Som auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Opel, Citroën, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Jeep och Alfa Romeo. har vi ett brett utbud som täcker alla behov. Vi är stolta över att ha sålt elfordon sedan 2012 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet om denna typ av fordon.

Genom vår storlek har vi dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, noggrant genomgångna och väl dokumenterade.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi också prisgaranti på service och reparationer.


J Bil Tagene har 2.3 i betyg!

J Bil Tagene har betygsatts av sex personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.3 /5

6 betyg. 6 kommentarer

Bo B.

för mer än 6 månader sedan

Ingen telefonkultur , Man söker dem, lämnar meddelande, Men de återkommer ej. Start Jan 10. Nu är det feb 08. ( 2023 ) Detta gäller verkstaden, kundmottagning.

Morgan V.

för mer än ett år sedan

Servat min C3 här nyss. Mycket proffesionellt och bra bemötande.

Morgan V.

för mer än ett år sedan

Servat min C3 här nyss. Mycket proffesionellt och bra bemötande.

Charles S.

för mer än ett år sedan

Har ärligt haft min RX-8 hos er i 5 veckor. Sen när jag ber er vänligt att göra en felsökning så kräver ni att man skall komma in till verkstan och betala när jag genuint säger att jag kan swisha eller ta fakturan i första hand innan ni börjar utföra arbetet. Har ingen bil så lite svårt att ta sig in till stan på beställning för det. Personalen va inte så välbemötande till problemet samt att ni inte hörde av er som bestämt... Tråkigt, men önskar er ändå mitt bästa Kärlek // Charles

Margareta L.

för mer än ett år sedan

Har försökt nå verkstaden hela morgonen. Får svar att jag ligger etta .Bluff har väntat en halvtimma utan svar. Holmgrens funkade bättre

Vst

för mer än ett år sedan

Ni har fel telefonnr i nätet. Och har stått på telefonkön på plats 1 redan över 15 min. Max 1 stjärna. Holmgrens hade bättre service.

Karta och andra adresser

Tagenevägen 30, 425 37 Hisings Kärra

J Bil Tagene har verksamhet på Tagenevägen 30, Hisings Kärra. 

J Bil Tagene har 11 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hisings Kärraskontoret är J Bil AB i Hisings Kärra.

J Bil Tagene gick med vinst (2022)

J Bil Tagene gick med vinst, 40 660 000 kr. J Bil Tagene ökade sin omsättning med 16,45% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 181 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för J Bil AB:

Bolaget ska bedriva handel med och finansiering av motorfordon, bedriva bilverkstad och att försälja tillbehör och reservdelar till motorfordon samt bedriva konsultverksamhet inom ledarskapsutveckling och annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

J Bil AB

Organisationsnummer:

556343-9487

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Limited Streaker Holding AB

VD:

Lars Tobias Pettersson

Bolaget registrerat:

1988-12-09

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-348 78 50