Hitta.se
J BIL Vällingby - Bilförsäljning, Bilverkstäder
J BIL Vällingby

J BIL Vällingby

i Vällingby

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556343-9487

Om J BIL Vällingby

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Som auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Opel, Citroën, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Jeep och Alfa Romeo. har vi ett brett utbud som täcker alla behov. Vi är stolta över att ha sålt elfordon sedan 2012 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet om denna typ av fordon.

Genom vår storlek har vi dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, noggrant genomgångna och väl dokumenterade.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi också prisgaranti på service och reparationer.


J BIL Vällingby har 3.0 i betyg!

J BIL Vällingby har betygsatts av en person varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.0 /5

1 betyg. 1 kommentarer

Franz F.

för mer än ett år sedan

Efter 4 samtal ger jag upp och be er att ringa upp mig på 0707126843. Jag har en leasingbil, hämtat hos er, som skall lämnas den 30.6.2021. Jag vill därför boka en tid hos er, förslagsvis den 30.6. kl. 14.00. V g o bekräfta, tack !

Karta och andra adresser

Jämtlandsgatan 131, 162 60 Vällingby

J BIL Vällingby har verksamhet på Jämtlandsgatan 131, Vällingby. 

J BIL Vällingby har 11 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Vällingbyskontoret är Bilar & Bussar AB i Vällingby.

J BIL Vällingby gick med vinst (2022)

J BIL Vällingby gick med vinst, 40 660 000 kr. J BIL Vällingby ökade sin omsättning med 16,45% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 181 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för J Bil AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med och finansiering av motorfordon, bedriva bilverkstad och att försälja tillbehör och reservdelar till motorfordon samt bedriva konsultverksamhet inom ledarskapsutveckling och annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

J Bil AB

Organisationsnummer:

556343-9487

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Limited Streaker Holding AB

VD:

John Marnell

Bolaget registrerat:

1988-12-09

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-400 310 40