facebook_pixelJan Torsson, Bökstorp Åsarna, Torup | hitta.se
Hitta.se

Jan Torsson

Jan Torsson

Om Jan Torsson på Bökstorp Åsarna

Vill du veta var Jan jobbar?

Sök efter Jan Torssons profil på LinkedIn.

Jan bor tillsammans med Katarina Torsson

På Bökstorp Åsarna bor även Katarina Torsson, David Torsson och Anton Torsson.

Om Jans bostad på Bökstorp Åsarna

Bolån i Torup - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Torup. Genomsnittlig ränta föregående månad (sep 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,23%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,24% (sep 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,23% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 308 013 kronor och den första avbetalningen är 2 692 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Torup

Boendemiljön kring Bökstorp Åsarna

419 meter till närmaste vatten

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (419 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (50 meter) från adressen.