Hitta.se
Jc Flytt & Städ AB

Jc Flytt & Städ AB

i Helsingborg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559143-3247

Om Jc Flytt & Städ AB

Vill du undvika stress inför flytten?

Låt JC Flytt & Städ sköta arbetet åt dig. Vi är en flyttfirma i Helsingborg som erbjuder flyttjänster till såväl privatpersoner som företag inom hela Skåne. Vi hjälper dig med hela flytten och även med flyttstädningen.

För oss är det viktigt att du som kund ska alltid känna dig trygg med att dina saker kommer säkert dit de ska. Vi anpassar hjälpen efter just dina behov. Flytten sköts varsamt och med stort ansvar. Vi har dessutom trafiktillstånd samt bohags försäkring

Jc Flytt & Städ AB har 4.3 i betyg!

Jc Flytt & Städ AB har betygsatts av 14 personer varav 14 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.3 /5

14 betyg. 14 kommentarer

Peter J.

för mer än 6 månader sedan

Har anlitat dem två gånger nu och har även anlitat dem för en kommande flyttstädning. Allt fungerar bra. De kommer i tid, ser över vad som skall göras och sedan lastas det snabbt och säkert inslaget. Ordnar till och med pianon. Lasten säkras ju som på riktiga fjärrtransporter med tung lastbil! Trevliga killar med bra bemötande! Jag har fullt förtroende för dem och kommer anlita dem igen när jag behöver!

Agneta H.

för mer än ett år sedan

Toppbetyg både för både flytt och städning. Inget strul och inga skador och rent! Snabba och effektiva med ett vänligt och tillmötesgående bemötannd både av killarna som flyttade, de som städade och administrativt ansvariga. . Absolut toppbetyg 10/10 !

Mazen F.

för mer än ett år sedan

De var försiktiga med mina grejor, trevliga och snabba på samma gång. Allt kom fram i samma skick som när det hämtades. Jag är supernöjd och rekommenderar dem starkt!

Ahmed C.

för mer än ett år sedan

Ett genuint engagemang och flexibilitet där vi fick hjälp med både flytten och städningen till ett bra pris. Vi kunde känna oss säkra med "flyttgubbarna" som var professionella och serviceminded. Vi är väldigt nöjda.

Erica S.

för mer än ett år sedan

Anlitade JC Flytt & Städ AB till vår flytt, vi flyttade ut ena dagen och in nästa så JC flytt förvarade våra tillbehör i 24h också. Vi bor i Halmstad så det var en bit att köra för samtliga men det va inga problem. Det var trevliga och punktliga och jobbade på som bara den trots värme. Anlitade även JC att utföra städningen och det blev super. Kan varmt rekommendera denna seriösa firma för både flytt och städ. Vi är så nöjda och hade lätt anlitat de igen. / Erica

Daniel N.

för mer än ett år sedan

Trevliga killar, snabb flytt, bokade 2 pers men de kom 4 st så jobbet blev klart på nolltid. Anlitar Jc flytt igen nästa gång jag ska flytta. Billigt men bra! 5 stjärnor /Daniel Novakov

Ann

för mer än ett år sedan

Skrapade möbler, ingen koll på nånting, rekommenderas INTE

Nina

för mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda med både flytthjälp och flyttstädning. Väldigt duktiga och trevliga, löste allt väldigt smidigt. Så glada att vi tog hjälp av er.

Håkan S.

för mer än ett år sedan

Fem stjärnor på allt, snabba, ordentliga, effektiva, kund vänliga och högsta service på allt både bemötande och att svara upp. Högsta rekommendationer de tog hand om allt och löste det som behövdes 👍

Tillgren

för mer än ett år sedan

Vi tackar för en fantastiskt fin flyttstädning. Vi kommer varmt att rekommendera er.

Karta och andra adresser

Andesitgatan 9, 254 68 Helsingborg

Jc Flytt & Städ AB har verksamhet på Andesitgatan 9, Helsingborg. 

Jc Flytt & Städ AB gick med vinst (2022)

Jc Flytt & Städ AB gick med vinst, 4 176 000 kr. Jc Flytt & Städ AB ökade sin omsättning med 43,2% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Jc Flytt & Städ AB:

Bolaget skall bedriva flytt- och städverksamheter för både privatpersoner och företag, därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Jc Flytt & Städ AB

Organisationsnummer:

559143-3247

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2018-01-04

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49420 - Flyttjänster

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 042-557 77