facebook_pixelJula AB - Julagatan 2, Skara | hitta.se
Hitta.se

Huvudkontor

Orderavdelning

Julagatan 2 Karta

Leveransadress

Box 363
532 24 Skara
måndag07:00 - 20:00
tisdag07:00 - 20:00
onsdag07:00 - 20:00
torsdag07:00 - 20:00
fredag07:00 - 20:00
lördag09:00 - 17:00
söndag10:00 - 17:00
Föreslå ändringar

Om Jula AB

Jula AB är verksam inom partihandel med järnhandelsvaror och hade totalt 689 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 121 personer sedan 2018 då det jobbade 568 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1985. Jula AB omsatte 5 029 398 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Jula AB har 1.0 i betyg!

Jula AB har betygsatts av fem personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

5 betyg. 5 kommentarer

BILLY LJUNGGREN

för 4 veckor sedan

Mycket dåligt har försökt att få kontakt med kundtjänst men får bara vänta eller kopplas runt. Varför finns ingen mail adress till kundtjänst, har skickat frågan via kundsupporten men inget svar. Besviken kund

Paul

för 5 månader sedan

Ringer till k-tj för att få ett onlineköp bekräftat. Vag respons.. Blir vidarekopplad till en "annan" kundtjänst (!?..) och blir där uppläxad av en ung jänta som är mer än lovligt uppkäftig. .. Ja - vill ni bli av med kunder, så varsågoda. På det obildade och ohyfsade sätt man blir bemött, GÅR MAN TILL EN ANNAN KEDJA! Basic.

Thomas

för mer än ett år sedan

Jag har varit mångårig kund hos Jula och tyckt att Jula var bra förr, men nu får det vara slut. Jag slösade bort en timme på att åka till Barkarby och en halvtimme med att leta efter varor i butiken. När jag kom till kassan så sa kassören "sorry vi tar inte emot kontanter". Ni gjorde ju det förra veckan svarade jag. "Ja men inte nu längre sa kassören". Ok sa jag då går jag till er konkurrent tvärs över gatan och jag lämnade varorna på bandet samt lämnade butiken. Detta är precis så som bankerna vill att det ska bli, total kontroll över vad som kommer in på ens konto och vad som går ut från kontot - och jag tänker inte belasta mitt kort för att handla på bl.a Jula. Jag tänker göra affärer utan bankernas kontroll med kontanter även i fortsättningen t.ex bilaffärer, speciellt efter det långa strömavbrottet i Stockholm i vintras så behövs kontanter. Julas personal har dessutom noll koll på sitt eget sortiment. Chattar man med kundtjänst så är det oftast en tjej som inte vet någonting och likadant inne i butikerna, ingen vet mycket eller ingenting så man får försöka lista ut problemen själv, plus att när varor är slut så tar det en evighet innan det kommer in nytt.

Eleanore Svanerud

för mer än ett år sedan

Är så besviken ! Köpte utomhus färg på Jula i Norrtälje och behövde köpa till mer färg. Alldeles tomt på hyllorna. Tyvärr färgen har utgått och det finns två förpackningar i hela landet. Borde man inte satt upp en information om att färgen kommer att utgå? Mycket dåligt! Personalen är i samma ålder direkt efter gymnasiet och saknar erfarenhet. Får du tag i någon är det kassa personal. Jula i arninge är något helt annat. Där får man hjälp och information och det är välfyllda hyllor. Man kan inte dra in på personal så de inte hinner fylla på i hyllor eller ge information. Lokalen är som gröna lunds labyrint ! Åk till arninge! Kräv att man i Norrtälje anställer någon som kan ge information och fylla på i hyllorna. Personalen är vänlig men saknar kompetens!

Inga Gustavsson

för mer än ett år sedan

Min man har köpt en motorsåg på Jula men de har inte reservkedjor till den. Han har flera gånger kontaktat dom och bett att de ska ta hem en kedja men de hör aldrig av sig som de lovar. Idag åker han dit och pratade med dom och de säger att de inte kan fixa fram reservkedjor. Hur kan de sälja motorsågar men inte kedjor??

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Julagatan 2, 532 37 Skara

Jula AB har verksamhet på Julagatan 2, Skara. 

Jula AB har 9 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Skaraskontoret är JULA i Borås.

Jula AB gick med vinst (2019)

Jula AB gick med vinst, 542 415 000 kr. Jula AB ökade sin omsättning med 10,44% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 689 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Jula AB:

Bolaget bedriver via dotterbolag försäljning genom varuhus och andra kanaler med ett branschblandat sortimendt riktat huvudsakligen mot Gör-det-självmarknaden samt mot B2B-marknaden (proffessionella marknaden). Sortimentet omfattar allt från verktyg och maskiner till arbetskläder och skydd, byggförnödenheter, el- och VVS-samt trädgårdsartiklar, bil'/fritids- och hem'/hushållsartiklar. Bolaget svarar för varhuskedjornas etablering, varuförsöjning och distribution, marknadsföring, administration etc. Bolaget beriver också direkt eller via dotterbolag finansverksamhet med kreditgivning och inkassotjänster samt handel med värdepapper och därmed föernlig verksamhet. Bolaget äger och förvaltar direkt eller via dotterbolag affärsfastigheter.

Verksamheten ingår i:

Jula AB

Organisationsnummer:

556250-6252

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Jula Holding AB

VD:

Bo Joachim Frykberg

Bolaget registrerat:

1985-06-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46741 - Partihandel med järnhandelsvaror

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0511-246 00

Telefonformat för 0511-34 20 00