Hitta.se

Jula AB

i Skara

Org.nr. 556250-6252

Huvudkontor

Orderavdelning

Besök

Stängt
Julagatan 2 Karta

Leveransadress

Box 363
532 24 Skara

Om Jula AB

Jula AB är verksam inom partihandel med järnhandelsvaror och hade totalt 799 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 49 personer sedan 2021 då det jobbade 750 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1985. Jula AB omsatte 6 947 625 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Jula AB har 2.1 i betyg!

Jula AB har betygsatts av 16 personer varav tolv även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.1 /5

16 betyg. 12 kommentarer

Kent L.

för en vecka sedan

Det komett blad med erbjudande från Jula i Umeå.En batteridriven motorsåg 699;.kr ,det lät toppenbra,nästan för bra:Jag åker till Jula,enkel väg 13 mil. Jodå,sågen finns men skall den fungera måste jag betala det dubbla ,fy för den lede ,jag är lurad,det ingår varken batteri eller laddare,varför stod inte det i annonsen ???? Har Jula blivit ett blufföretag ,jag som altid gillat handla där, förtroendet för Jula sjönk till botten ,det blev en dyr och meningslös bilresa , hälsar "Robinsonkent"

Lili-Ann K.

för mer än ett år sedan

Kasst, tog 3 v få leverans, sen ingen information om var mitt 2.a paket var ...dåligt

Dejan D.

för mer än ett år sedan

På kundtjänst får man inte någon hjälp när man söker efter en produkt. Normalt så brukar de på kundtjänster hjälpa en att hitta vägar om de inte har produkten att ge någon form av hjälp. Men det jag upplevde av kundtjänsten på telefon var noll engagemang och noll vilja att hjälpa mig att finna lösningen på en produkt jag sökte. Totalt värdelöst !!!

Hans F.

för mer än ett år sedan

För oss alla som är synskadade är det svårt att hitta till kassan, det skall märkas upp i golvet som finnas på många andra ställen. Att de gör det så svårt är bara att man skall handla andra saker som man egentligen inte behöver

Bengt L.

för mer än ett år sedan

Jättebra och rikligt sortiment

Behnam S.

för mer än ett år sedan

en av de största diskriminering butik i sverige undvik köpa där

Behnam S.

för mer än ett år sedan

en av de största diskriminering butik i sverige undvik köpa där

Billy L.

för mer än ett år sedan

Mycket dåligt har försökt att få kontakt med kundtjänst men får bara vänta eller kopplas runt. Varför finns ingen mail adress till kundtjänst, har skickat frågan via kundsupporten men inget svar. Besviken kund

Paul

för mer än ett år sedan

Ringer till k-tj för att få ett onlineköp bekräftat. Vag respons.. Blir vidarekopplad till en "annan" kundtjänst (!?..) och blir där uppläxad av en ung jänta som är mer än lovligt uppkäftig. .. Ja - vill ni bli av med kunder, så varsågoda. På det obildade och ohyfsade sätt man blir bemött, GÅR MAN TILL EN ANNAN KEDJA! Basic.

Thomas

för mer än ett år sedan

Jag har varit mångårig kund hos Jula och tyckt att Jula var bra förr, men nu får det vara slut. Jag slösade bort en timme på att åka till Barkarby och en halvtimme med att leta efter varor i butiken. När jag kom till kassan så sa kassören "sorry vi tar inte emot kontanter". Ni gjorde ju det förra veckan svarade jag. "Ja men inte nu längre sa kassören". Ok sa jag då går jag till er konkurrent tvärs över gatan och jag lämnade varorna på bandet samt lämnade butiken. Detta är precis så som bankerna vill att det ska bli, total kontroll över vad som kommer in på ens konto och vad som går ut från kontot - och jag tänker inte belasta mitt kort för att handla på bl.a Jula. Jag tänker göra affärer utan bankernas kontroll med kontanter även i fortsättningen t.ex bilaffärer, speciellt efter det långa strömavbrottet i Stockholm i vintras så behövs kontanter. Julas personal har dessutom noll koll på sitt eget sortiment. Chattar man med kundtjänst så är det oftast en tjej som inte vet någonting och likadant inne i butikerna, ingen vet mycket eller ingenting så man får försöka lista ut problemen själv, plus att när varor är slut så tar det en evighet innan det kommer in nytt.

Karta och andra adresser

Julagatan 2, 532 40 Skara

Jula AB har verksamhet på Julagatan 2, Skara. 

Jula AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Skaraskontoret är JULA i Borås.

Jula AB gick med vinst (2022)

Jula AB gick med vinst, 340 162 000 kr. Jula AB ökade sin omsättning med 4,75% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 799 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Jula AB:

Bolaget till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva verksamhet företrädesvis inom följande sektorer: Detalj- och e-handel med ett branschblandat varuhussortiment huvudsakligen riktat mot gör-det-självmarknaden och B2Bmarknaden, hotell & konferensverksamhet, energi och miljö, logistik och finansiella tjänster, samt annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Jula AB

Organisationsnummer:

556250-6252

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Jula Holding AB

VD:

Per Johan Sjöhagra

Bolaget registrerat:

1985-06-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46741 - Partihandel med järnhandelsvaror

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0511-246 00

Telefonformat för 0511-34 20 00