facebook_pixelJula AB - Julagatan 2, Skara | hitta.se
Hitta.se

Huvudkontor

Orderavdelning

Julagatan 2 Karta

Leveransadress

Box 363
532 24 Skara

Om Jula AB

Jula AB är verksam inom partihandel med järnhandelsvaror och hade totalt 689 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 121 personer sedan 2018 då det jobbade 568 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1985. Jula AB omsatte 5 029 398 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Jula AB har 2.2 i betyg!

Jula AB har betygsatts av tio personer varav åtta även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.2 /5

10 betyg. 8 kommentarer

Bengt L.

för 2 veckor sedan

Jättebra och rikligt sortiment

Behnam S.

för 4 veckor sedan

en av de största diskriminering butik i sverige undvik köpa där

Behnam S.

för 4 veckor sedan

en av de största diskriminering butik i sverige undvik köpa där

Billy L.

för mer än 6 månader sedan

Mycket dåligt har försökt att få kontakt med kundtjänst men får bara vänta eller kopplas runt. Varför finns ingen mail adress till kundtjänst, har skickat frågan via kundsupporten men inget svar. Besviken kund

Paul

för mer än ett år sedan

Ringer till k-tj för att få ett onlineköp bekräftat. Vag respons.. Blir vidarekopplad till en "annan" kundtjänst (!?..) och blir där uppläxad av en ung jänta som är mer än lovligt uppkäftig. .. Ja - vill ni bli av med kunder, så varsågoda. På det obildade och ohyfsade sätt man blir bemött, GÅR MAN TILL EN ANNAN KEDJA! Basic.

Thomas

för mer än ett år sedan

Jag har varit mångårig kund hos Jula och tyckt att Jula var bra förr, men nu får det vara slut. Jag slösade bort en timme på att åka till Barkarby och en halvtimme med att leta efter varor i butiken. När jag kom till kassan så sa kassören "sorry vi tar inte emot kontanter". Ni gjorde ju det förra veckan svarade jag. "Ja men inte nu längre sa kassören". Ok sa jag då går jag till er konkurrent tvärs över gatan och jag lämnade varorna på bandet samt lämnade butiken. Detta är precis så som bankerna vill att det ska bli, total kontroll över vad som kommer in på ens konto och vad som går ut från kontot - och jag tänker inte belasta mitt kort för att handla på bl.a Jula. Jag tänker göra affärer utan bankernas kontroll med kontanter även i fortsättningen t.ex bilaffärer, speciellt efter det långa strömavbrottet i Stockholm i vintras så behövs kontanter. Julas personal har dessutom noll koll på sitt eget sortiment. Chattar man med kundtjänst så är det oftast en tjej som inte vet någonting och likadant inne i butikerna, ingen vet mycket eller ingenting så man får försöka lista ut problemen själv, plus att när varor är slut så tar det en evighet innan det kommer in nytt.

Eleanore S.

för mer än ett år sedan

Är så besviken ! Köpte utomhus färg på Jula i Norrtälje och behövde köpa till mer färg. Alldeles tomt på hyllorna. Tyvärr färgen har utgått och det finns två förpackningar i hela landet. Borde man inte satt upp en information om att färgen kommer att utgå? Mycket dåligt! Personalen är i samma ålder direkt efter gymnasiet och saknar erfarenhet. Får du tag i någon är det kassa personal. Jula i arninge är något helt annat. Där får man hjälp och information och det är välfyllda hyllor. Man kan inte dra in på personal så de inte hinner fylla på i hyllor eller ge information. Lokalen är som gröna lunds labyrint ! Åk till arninge! Kräv att man i Norrtälje anställer någon som kan ge information och fylla på i hyllorna. Personalen är vänlig men saknar kompetens!

Inga G.

för mer än ett år sedan

Min man har köpt en motorsåg på Jula men de har inte reservkedjor till den. Han har flera gånger kontaktat dom och bett att de ska ta hem en kedja men de hör aldrig av sig som de lovar. Idag åker han dit och pratade med dom och de säger att de inte kan fixa fram reservkedjor. Hur kan de sälja motorsågar men inte kedjor??

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Julagatan 2, 532 37 Skara

Jula AB har verksamhet på Julagatan 2, Skara. 

Jula AB har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Skaraskontoret är JULA i Borås.

Jula AB gick med vinst (2019)

Jula AB gick med vinst, 542 415 000 kr. Jula AB ökade sin omsättning med 10,44% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 689 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Jula AB:

Bolaget till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva verksamhet företrädesvis inom följande sektorer: Detalj- och e-handel med ett branschblandat varuhussortiment huvudsakligen riktat mot gör-det-självmarknaden och B2Bmarknaden, hotell & konferensverksamhet, energi och miljö, logistik och finansiella tjänster, samt annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Jula AB

Organisationsnummer:

556250-6252

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Jula Holding AB

VD:

Bo Joachim Frykberg

Bolaget registrerat:

1985-06-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46741 - Partihandel med järnhandelsvaror

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0511-246 00

Telefonformat för 0511-34 20 00