Hitta.se

KÖRPROV.NU

i Järfälla

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559108-9684

KörprovsCoachen

Öppet

Om KÖRPROV.NU

KÖRPROV.NU är verksam inom övriga konsumenttjänster och hade totalt 1 anställd 2022. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2017. KÖRPROV.NU omsatte 93 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

KÖRPROV.NU har 5.0 i betyg!

KÖRPROV.NU har betygsatts av elva personer varav elva även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

11 betyg. 11 kommentarer

Jonathan O.

för 3 månader sedan

Tack för alla tips och trix! Fick lära mig så mycket som jag aldrig har tänkt på förut! Ska rekommendera till alla jag känner.

Företaget svarar

Det är otroligt värdefullt att veta hur körprovet verkligen går till! Stort lycka till - Det där fixar Du! :)

Mikael O.

för 5 månader sedan

Tack Magnus! Min son klarade den första uppkörningen mycket tack vare dig o din pedagogik och fina coaching!Du pekade ut precis dom svagheter som saknades och som vi kunde finslipa fram till uppkörningen.Det bästa är att han nu känns säker att släppa ut i trafiken ! Önskar att alla trafiklärare var som du! Stort tack!

Matilda S.

för 6 månader sedan

Jag hade kuggat ett antal uppkörningar innan jag hittade Magnus. Första uppkörningen efter två lektioner med honom klarade jag den. Definitivt ingen slump! Otrolig coachning, det kräver av föraren att vara ständigt aktiv och ta in information från Magnus. Är man villig att göra det, och övar lite hemma sen, så sätter man garanterat uppkörningen.

Manuel K.

för 6 månader sedan

Igår tog min dotter till slut sitt körkort tack vare Magnus som lyckades med det pappa och körskolorna inte förmådde. Magnus tänker som en trafikinspektör men med det skillnaden att han förklarar hur man ska tänka och agera. Eleven får inte bara öva uppkörning utan får även konkreta tips på vad som förväntas på en uppkörning och hur inspektörerna gör sin bedömning. Detta är unikt och jag kan bara ge mina absolut bästa rekommendationer!

Mats G.

för 6 månader sedan

Tack Magnus för en fantastisk upplevelse. Som privatlärare till min dotter fick jag ett kvitto på vad vi har tränat bra och vad jag ska tänka på framåt och min dotter fick uppleva känslan av en riktig uppkörning. Väldigt nyttigt! Ett extra stort tack för din starka närvaro och ditt lugna pedagogiska sätt. Alla privatister borde göra ett körprov hos dig innan den riktiga uppkörningen!

David L.

för mer än 6 månader sedan

Klarade uppkörningen på första försöket mycket tack vare Magnus alla tips. Han har inte bara kompetens när det kommer till undervisning inom körning utan också ovärderlig kunskap om vad trafikverkets inspektörer letar efter, och därmed vad som är viktigt för att klara en uppkörning. Kombinerat med en otrolig pedagogik och tydlig struktur gör detta honom till ett av de bästa valen när det kommer till lektioner innan uppkörningen. Jag skulle rekommendera en lektion med Magnus framför en vanlig körlektion alla dagar i veckan!

Företaget svarar

Tack David, och Bra jobbat! GRATTIS till Körkortet! Det är inte svårt, när man vet hur ;) /Magnus

Jakob H.

för mer än 6 månader sedan

Tog precis mitt körkort på första uppkörningen och det var mycket tack vare Magnus hjälp. Mycket bra coaching och feedback på precis de delar där jag behövde öva. Magnus kompetens tillsammans med hans pedagogiska förmåga gör att jag kan rekommendera alla en session med honom i ramen för din övningskörning - det kommer vara värt det!

Företaget svarar

GRATTIS än en gång! :D Nu är det fritt att köra vart du själv vill, utan handledaren bredvid! /Magnus

Jonas F.

för mer än 6 månader sedan

Vi tog några lektioner i körskola, men vi var inte helt nöjda. Av en händelse hittade vi Magnus tjänst och bestämde oss för att prova. Vilken kunskap han har och det var en riktig ögonöppnare om körprovet! Tack för all hjälp och alla förklaringar. Du är bäst! :)

Miranda

för mer än ett år sedan

Kände mig nervös efter att ha kuggat två gånger, men klarade på tredje försöket tack vare Magnus. Nu ska jag köra själv! :)

Adam S.

för mer än ett år sedan

Blev tipsad av min kompis att ta hjälp av Magnus. Nu förstår jag hur uppkörningen går till och nu jäklar ska jag klara det!!!

Karta och andra adresser

Nettovägen 2, 175 41 Järfälla

KÖRPROV.NU har verksamhet på Nettovägen 2, Järfälla. 

KÖRPROV.NU gick med vinst (2022)

KÖRPROV.NU gick med vinst, 42 000 kr. KÖRPROV.NU minskade sin omsättning med -32,12% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Körkontroll AB:

A. Coachning till körkortsaspiranter och handledare. Personbil och MC. B. Färdighetsutveckling till körkortsinnehavare. Samt därmed förenlig verksamhet. C. Bedriva transportrelaterade tjänster: Uthyrning av förare, med eller utan fordon, såväl inrikes som utrikes av gods eller personer, samt därmed förenlig verksamhet. D. Övrig musik-, dans-utbildning såsom danskursverksamhet och dansundervisning för privatundervisning och i grupp. Samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Körkontroll AB

Organisationsnummer:

559108-9684

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Jan Magnus Fors

Bolaget registrerat:

2017-06-20

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

96090 - Övriga konsumenttjänster

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 076-550 33 15