Hitta.se
Kalmar Öland Airport - Flygskolor, Flygklubbar, Flygtransporter, Flygplan, Utrustningar, Charter- & Taxiflyg, Flygplatser, Resebyråer & Charterresor, Flyg
Kalmar Öland Airport

Kalmar Öland Airport

i Kalmar

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556715-8117

BRA

Lufthansa

Om Kalmar Öland Airport

Vi vet att det är många som uppskattar att påbörja och avsluta sin flygresa i närheten av där man jobbar eller bor. Från Kalmar Öland Airport kan du flyga reguljärt och direkt till Stockholm/Bromma med flygbolaget BRA samt till Frankfurt, Tyskland med Lufthansabolaget Air Dolomiti. Under året har du också möjlighet att åka på charterresa med Ving eller TUI till flera varma, härliga resmål direkt från Kalmar. Mer information om våra destinationer, trafikinformation och praktiska upplysningar om flygplatsen hittar du på vår hemsida. Trevlig resa!


Karta och andra adresser

Flygplatsvägen 30, 392 41 Kalmar

Kalmar Öland Airport har verksamhet på Flygplatsvägen 30, Kalmar. 

Kalmar Öland Airport gick med förlust (2022)

Kalmar Öland Airport gick med förlust, -15 138 000 kr. Kalmar Öland Airport minskade sin omsättning med -6,74% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 35 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Kalmar Öland Airport AB:

Bolaget ska i samverkan med näringslivet i Kalmar län och omgivande regioner utveckla, driva och förvalta Kalmar flygplats. Bolaget får även bedriva annan därmed förenlig verksamhet. Syftet med bolagets verksamhet är att med iakttagande av kommunal likställighets- och självkostnadsprincip tillvarata och utveckla tillgängliga och framtida kommunikationer mellan regionen och andra delar av Sverige samt övriga världen. Kommunikationerna är avgörande för att vidmakthålla och utveckla ett blandat och livskraftigt näringsliv samt ge den enskilde möjlighet att bevara och utveckla kontakter med människor, kulturer och samhällen.

Verksamheten ingår i:

Kalmar Öland Airport AB

Organisationsnummer:

556715-8117

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Ronny Lennart Lindberg

Bolaget registrerat:

2006-11-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52230 - Stödtjänster till lufttransport

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Mobilformat för 010-357 48 00

Mobilformat för 0771-440 010

Telefonformat för 08-517 615 89