facebook_pixelTallvägen 5 Kalmar Län, Ankarsrum - hitta.se

Tallvägen 5

593 70 Ankarsrum, Västervik Kalmar Län

Adress i Hallingeberg i Ankarsrum i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1947

På adressen finns en villa byggd 1947. Huset är 65 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hallingeberg.

Bolån i Ankarsrum - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ankarsrum. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ankarsrum

Tomten är ca 687 kvadratmeter

Tomten, ANKARSRUM 1:93, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ANKARSRUM 1:93 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hallingeberg

Människorna i Hallingeberg

Människorna i Hallingeberg

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Hallingeberg bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Västerviks kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (39%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 972 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 318 136 kronor i lån.

-23%

Skatteläget i Västervik

För de som är folkbokförda på Tallvägen 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,16% (-0,49)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

32,772% (-0,40)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 48,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 73% fler röster än riksgenomsnittet.

S+73%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Suzuki i området.

Volvo
Suzuki

Bostadsmarknaden i Hallingeberg

Just nu finns 1 objekt till salu i Ankarsrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

213 meter från adressen ligger Linden förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (440 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (259 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallingeberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:13

Stöld av katalysatorer, Södra Vi.

Larm inkommer om ett pågående inbrott på en bildemontering. Personer uppges befinna sig innanför det inhängnade området. Polispatruller skickas till platsen. De misstänkta personerna har lämnat platsen när polis anländer och kontroller påbörjas i området. En personbil stoppas med två män stoppas. Misstanke uppstår om att det är dessa män som varit inne på bildemonteringen. Vid kontroll av terrängen i området anträffas misstänkt stöldgods i form av bland annat katalysatorer. De två männen grips misstänkta för stöld genom inbrott.

Bedrägeri

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 02:54

Kvinna i 90-års åldern utsatt för bedrägeri.

Polisen larmas till en adress i Västervik med anledning av ett bedrägeri. Det rör sig om en kvinna i 90-års åldern som fått telefonsamtal från en man som utgav sig för att ringa från banken. Efter samtalet har en man dykt upp på den drabbades hemadress och vilselett kvinnan att släppa in honom i bostaden. Han kom på så sätt över smycken samt kvinnans bankkort. Därefter avvek gärningsmannen från platsen. Det har sedan gjorts olovliga uttag med kvinnas bankkort. Den totala summan är för närvarande okänd. Polisen har varit på plats och talat med den drabbade. En anmälan om bedrägeri samt stöld upprättas. Ingen gärningsperson gripen för närvarande. Polisen vill uppmana till vaksamhet. Lämna inte ut bankkort och bankuppgifter till främmande personer som kontaktar dig via telefon, ingen seriös aktör skulle be dig om det per telefon. Se länken nedan för mer information om hur du kan skydda dig mot bedragare.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 05:16

Viltolycka E22, Almvik

En personbil har kolliderat med en älg på E22 i höjd med Almvik. Polis, räddningstjänst och ambulans jobbar på platsen. Olyckan påverkar trafiken i båda riktningar. En person är avförd med ambulans och bärgare är på väg till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
43%
SverigeHallingeberg

Brott jämfört med riket