facebook_pixelTjustadsvägen 1 Kalmar län, Edsbruk - hitta.se

Tjustadsvägen 1

594 75 Edsbruk, Västervik Kalmar län

Adress i Ukna i Edsbruk i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tjustadsvägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1955

På adressen finns en villa byggd 1955. Huset är 70 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ukna.

Bolån i Edsbruk - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Edsbruk. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Edsbruk

Tomten är ca 800 kvadratmeter

Tomten, TJUSTAD 7:3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TJUSTAD 7:3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ukna

Boendemiljön i Ukna

Området kring Tjustadsvägen 1 består till 51% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Ukna distrikt
Ukna
Fullbosjön

Människorna i Ukna

Människorna i Ukna

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Ukna bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Västerviks kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (47%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 062 kr, vilket är 22% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 758 562 kronor i lån.

-22%

Skatteläget i Västervik

För de som är folkbokförda på Tjustadsvägen 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,16% (-0,49)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

32,772% (-0,40)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 23,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 101% fler röster än riksgenomsnittet.

C+101%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (932 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (101 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ukna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Anträffad död

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 07:36

Försvunnen person anträffad avliden.

Den 3 november 2020 anmäldes en man i 30-årsåldern som försvunnen, sannolikt i samband med dykning i sjön Risten, söder om Björsäter i Åtvidabergs kommun. Då inleddes en insats om försvunnen person och polisen har sedan dess arbetat med olika typer av insatser för att söka mannen, som antogs vara avliden i samband med dykning. Idag har sjöpolisen samverkat med poliser från polisregion Öst och ett sökarbete har genomförts i norra delen av Risten. Under dessa sökningar har den eftersökta mannen anträffats. Kroppen är identifierad som den försvunne mannen och hans närmaste anhöriga är underrättade. Polisen utreder omständigheterna omkring dödsfallet och i nuläget finns det ingen misstanke om brott.

Inbrott

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 06:17

Det har varit inbrott i en villa i Åtvidaberg

En person ringer till polisen och berättar att någon eller några okända personer har slagit sönder altandörren och man har på det sättet tagit sig in i bostaden. Det är oklart om något, och i så fall vad, har blivit stulet. Polisen är på väg till platsen för att undersöka saken. UPPDATERING kl. 19.50 Det verkar inte som om något har blivit stulet i samband med inbrottet och polisen skriver en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Narkotikabrott

Rapporterat fredagen den 13 november kl 07:00

Stök utanför flerfamiljshus, Masugnsgatan

En boende på adressen vaknar av att det stökas utanför lägenhetshuset. Hen berättar att några personer befinner sig utanför byggnaden samt att det ser ut som någon bär kniv. Polis åker till platsen. En man i 20-årsåldern blir omhändertagen för berusning och vederbörande misstänks för brott mot knivlagen och narkotikabrott då polis anträffar kniv samt misstänkt narkotika på honom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
43%
SverigeUkna

Brott jämfört med riket