facebook_pixelTorggatan 49 Kalmar Län, Emmaboda - hitta.se
Hitta.se

Torggatan 49

361 30 Emmaboda, Emmaboda Kalmar Län

Adress i Emmaboda i Emmaboda i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torggatan 49.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Torggatan 49 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Emmaboda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Emmaboda. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Emmaboda

Boendemiljön i Emmaboda

Boendemiljön i Emmaboda

I området kring Torggatan 49 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (30%).

Wikipediafoton från närområdet

Emmaboda distrikt
Emmaboda kommun
Grimmansmålasjön
Emmaboda köping

Människorna i Emmaboda

Människorna i Emmaboda

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Emmaboda bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Emmabodas kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 538 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 105 896 kronor i lån.

-17%

Skatteläget i Emmaboda

För de som är folkbokförda på Torggatan 49 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,71% (0,06)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,322% (0,15)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 44% fler röster än riksgenomsnittet.

S+44%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 8 objekt till salu i Mellangatan

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

401 meter från adressen ligger Bjurbäcksskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket på Järnvägsgatan 28.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (314 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (62 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Emmaboda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 4 december kl 07:34

Hanemåla. Kollision mellan två personbilar, misstanke om rattfylleri.

En personbil kolliderar med en annan personbil i korsningen Hanes väg och Kalmarvägen, bråk uppstår mellan de båda förarna. Enligt uppgift från SOS ska en av förarna eventuellt vara berusad. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det finns ingen uppgift om personskada. En av förarna, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri och medtogs för kroppsbesiktning.

Rån väpnat

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 08:06

Rån mot matvarubutik, Påryd.

Personal i en matvarubutik trycker på sitt överfallslarm. Två gärningsmän ska ha rånat butiken. Gärningsmännen ska ha varit beväpnade. Polis är på väg till platsen. Uppdatering: En avspärrning upprättas. Inga personskador har rapporterats. Gärningsmännen ska ha kommit över gods och därefter lämnat platsen. Polispatruller söker efter de misstänkta. Man kontrollerar eventuella övervakningskameror i området. Uppdatering: Polis är klara på plats. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Har du sett något som kan ha samband med rånet? Tipsa polisen på 114 14.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 06:19

Rv25, öster om Eriksmåla.

En personbil kolliderar med en älg på riksväg 25, västergående körbana strax öster om Eriksmåla. Polis och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu inte känt om någon person är skadad och hur det gått för djuret.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
25%
SverigeEmmaboda

Brott jämfört med riket