facebook_pixelNäckrosgatan 3 Kalmar län, Färjestaden - hitta.se
Hitta.se

Näckrosgatan 3

386 30 Färjestaden, Mörbylånga Kalmar län

Adress i Färjestaden i Färjestaden i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Näckrosgatan 3.

Hitta hit

En villa byggd 1990

På adressen finns en villa byggd 1990. Huset är 118 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Färjestaden.

Bolån i Färjestaden - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Färjestaden. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Färjestaden

Tomten är ca 953 kvadratmeter

Tomten, FÄRJESTADEN 1:258, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FÄRJESTADEN 1:258 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Färjestaden

Människorna i Färjestaden

Människorna i Färjestaden

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Färjestaden bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är lägre än medelåldern i Mörbylångas kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 284 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 622 512 kronor i lån.

+4%

Skatteläget i Mörbylånga

För de som är folkbokförda på Näckrosgatan 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,41% (-0,24)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,022% (-0,15)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 27% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+27%

Bostadsmarknaden i Färjestaden

i Färjestaden pågår och planeras det för 82 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 68 objekt till salu i Färjestaden / Öland

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

242 meter från adressen ligger Gullvivans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Ölands Köpstad på Brandstationsgatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Seasalt Kitchen och Ölands Köpstad i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (637 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (347 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Färjestadens Motion, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Färjestaden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 07:09

Misshandel på Polhemsgatan.

Flera polispatruller larmas till platsen där det enligt uppgifter uppstått bråk mellan flera personer. Enligt vittnen har bråket startat inne på restaurangen och fortsatt utanför. Det finns inga uppgifter på att någon skadats allvarligt. Inga personer greps i samband av bråket men två anmälningar av misshandel har upprättats.

Brand

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 06:48

Brand i flerfamiljshus på Tullslätten.

Polispatrull larmades till adressen på grund av en brand. På plats kan det konstateras att det brunnit i ett soprum. Det finns inga uppgifter på personskador i samband med branden. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Motorfordon, stöld

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 07:08

Misstönkt stulen bil i kollision, Berga.

En personbil försöker köra ifrån en polispatrull som försökt stoppa den för kontroll i stadsdelen Berga. Färden går vidare till Lilla Björnvägen där bilen kolliderar med en parkerad personbil samt en stolpe. Vid kontroll visar det sig att bilen är försedd med fel registreringsskyltar och föraren, en 46-årig man, grips misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik samt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
43%
SverigeFärjestaden

Brott jämfört med riket