facebook_pixelPensionatsvägen 5 Kalmar län, Köpingsvik - hitta.se

Pensionatsvägen 5

387 50 Köpingsvik, Borgholm Kalmar län

Adress i Öland i Köpingsvik i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Pensionatsvägen 5.

Hitta hit

Bolån i Köpingsvik - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Köpingsvik. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Köpingsvik

Boendemiljön i Öland

Människorna i Öland

Människorna i Öland

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Öland bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Borgholms kommun (55 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (58%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 682 kr, vilket är 42% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 985 533 kronor i lån.

-42%

Skatteläget i Borgholm

För de som är folkbokförda på Pensionatsvägen 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,58% (-0,07)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,192% (0,02)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,8% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

C+61%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Nissan i området.

Toyota
Nissan

Bostadsmarknaden i Öland

i Öland pågår och planeras det för 39 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Köpingsvik

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 783 meter från adressen ligger Björkviken Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Klinta på Köpingevägen 24.

Lockas man av restaurangbesök finns Klinta Bykrog och Klintagården & Klintagårdens Camping i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (381 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (111 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Öland

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 29 november kl 06:57

Personbil i olycka med älg, E22.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en älg på E22 i höjd med Åserum. Bilen ska ha väjt för älgen och eventuellt kört in i mitträcket. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Bilen kommer att bärgas. Föraren behöver ej medfölja till sjukhus.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 01:39

Trafikolycka, E22:an Lindsdal.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka strax norr om Kalmar. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en singelolycka med en personbil i södergående riktning.  

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:50

Inbrott i konditori, Storgatan.

Polis åker till Storgatan med anledning av inbrott i ett konditori. En altandörr är uppbruten och ett kassaskåp saknas. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeÖland

Brott jämfört med riket