facebook_pixelFältvägen 88 Kalmar Län, Kalmar - hitta.se

Fältvägen 88

394 71 Kalmar, Kalmar Kalmar Län

Adress i Dörby i Kalmar i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fältvägen 88.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1982

Fastigheten på Fältvägen 88 är ett flerfamiljshus byggt 1982.

Bolån i Kalmar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kalmar. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kalmar

Tomten är ca 21495 kvadratmeter

Tomten, FÄLTET 12, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FÄLTET 12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Dörby

Människorna i Dörby

Människorna i Dörby

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Dörby bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Kalmars kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 9% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 713 kr, vilket är 46% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 553 434 kronor i lån.

-46%

Skatteläget i Kalmar

För de som är folkbokförda på Fältvägen 88 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,2% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Opel i området.

Fiat
Opel

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

434 meter från adressen ligger Smedsängens förskola.

Närmaste grundskola är Barkestorpsskolan (278 meter), som är en kommunal skola med ca 592 elever i årskurserna 1-9. Här har 96% av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Smedby på Dörbyvägen 3.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1345 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (243 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Malkars Träningscenter, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Dörby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 01:39

Trafikolycka, E22:an Lindsdal.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka strax norr om Kalmar. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en singelolycka med en personbil i södergående riktning.  

Bedrägeri

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 04:40

Polisen vill varna om falska räkningar i Kalmar och Kronobergs län.

Polisen i Kalmar och Kronobergs län har under dagen fått in ett stort antal anmälningar om "falska räkningar" som boende i länen fått hem i sina brevlådor. I brevet, som uppges vara skickat från ett företag, krävs mottagaren på pengar för en obetald räkning för ett avtal som man ej ingått i. I flera av fallen står det även att om summan inte betalas så kommer avsändaren att lämna över ärendet till Tingsrätten och kronofogden. Polisen vill uppmana allmänheten att inte betala om man får hem en räkning på en summa som man inte känner igen, eller en tjänst som man inte har beställt eller avtalat. Särskilt om man inte alls känner igen företagsnamnet. Istället vill vi att man sparar brevet och ringer 114 14 för att göra en polisanmälan.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 21 november kl 11:33

Centralt. Personbil kolliderar med en husvägg.

En personbil kolliderar med en husvägg på Daléngatan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu okänt om någon person är skadad. Uppdatering kl. 23.39: Föraren av personbilen, en kvinna i 20-årsåldern, är förd till sjukhus med ambulans. Kvinnan är misstänkt för rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
281%
SverigeDörby

Brott jämfört med riket