facebook_pixelMalörtsvägen 3 Kalmar län, Kalmar - hitta.se

Malörtsvägen 3

393 61 Kalmar, Kalmar Kalmar län

Adress i Förlösa-Kläckeberga i Kalmar i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Malörtsvägen 3.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2017

Fastigheten på Skvattramsvägen 21C är ett flerfamiljshus byggt 2017.

Bolån i Kalmar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kalmar. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kalmar

Boendemiljön i Förlösa-Kläckeberga

Boendemiljön i Förlösa-Kläckeberga

Området kring Malörtsvägen 3 består till 106% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus som för det mesta är byggda på 2010-talet.

Husen byggda efter 2010 är ofta byggda i fasadmaterial som spegla boendets karaktär. ofta ett fokus på miljö och energi, bland annat med system för återvinning av värme.

Wikipediafoton från närområdet

Guldfågeln Arena
Lindsdal
Kalmar Två systrars distrikt
Två Systrars kapell

Människorna i Förlösa-Kläckeberga

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 31%.

Skatteläget i Kalmar

För de som är folkbokförda på Malörtsvägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 59 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 78 objekt till salu i Råstenen

Just nu finns det 6 hyreslägenheter att byta till i närheten av Malörtsvägen. Snitthyran är 7 204 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

1 320 meter från adressen ligger Björkenäs förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära Macken på Husmorsvägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (460 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (45 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Förlösa-Kläckeberga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 01:39

Trafikolycka, E22:an Lindsdal.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka strax norr om Kalmar. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en singelolycka med en personbil i södergående riktning.  

Bedrägeri

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 04:40

Polisen vill varna om falska räkningar i Kalmar och Kronobergs län.

Polisen i Kalmar och Kronobergs län har under dagen fått in ett stort antal anmälningar om "falska räkningar" som boende i länen fått hem i sina brevlådor. I brevet, som uppges vara skickat från ett företag, krävs mottagaren på pengar för en obetald räkning för ett avtal som man ej ingått i. I flera av fallen står det även att om summan inte betalas så kommer avsändaren att lämna över ärendet till Tingsrätten och kronofogden. Polisen vill uppmana allmänheten att inte betala om man får hem en räkning på en summa som man inte känner igen, eller en tjänst som man inte har beställt eller avtalat. Särskilt om man inte alls känner igen företagsnamnet. Istället vill vi att man sparar brevet och ringer 114 14 för att göra en polisanmälan.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 21 november kl 11:33

Centralt. Personbil kolliderar med en husvägg.

En personbil kolliderar med en husvägg på Daléngatan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu okänt om någon person är skadad. Uppdatering kl. 23.39: Föraren av personbilen, en kvinna i 20-årsåldern, är förd till sjukhus med ambulans. Kvinnan är misstänkt för rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
281%
SverigeFörlösa-Kläckeberga

Brott jämfört med riket